Laster inn...

Alpern 9601 Watch Winder Black

Før pris kr 3 195
Alpern
Utsolgt
i restordre

Denne elegante watch winderen er produsert av merket Alpern og er en del av deres Alpern Watch Winder kollektion. En watch winder brukes til å holde de automatiske klokkene aktive, når du ikke går med dem til daglig.

Denne modellen kommer med en kvalitetsmotor fra japanske Mabuchi, og kommer med 4 forskjellige rotasjonsprogrammer (se avsnittet "Detaljer" lenger ned på siden for en gjennomgang av disse). Denne modellen har en tradisjonell strømforsyning, men kan også drives av 2 AA-batterier (ikke inkludert). EU-strømforsyning medfølger.

Klokkegiganten.no har blitt utnevnt som en offisiell Alpern partner, noe som dermed garanterer deg et ekte Alpern produkt, så lenge du bestiller gjennom Klokkegiganten.no

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

Japansk Mabuchi motor
Watch winderen bruker en kvalitetsmotor fra japanske Mabuchi.

4 forskjellige rotasjonsprogrammer
Modellen lar deg velge mellom 4 forskjellige rotasjonsprogrammer:
1. Drei med klokkens retning i 3 minutter, pause i 28 minutter, deretter skjer gjentakelsen av denne syklusen på nytt.
2. Drei mot klokkens retning i 3 minutter pause i 28 minutter, deretter skjer gjentakelsen av denne syklusen på nytt.
3. Drei med klokkens retning i 3 minutter, pause i 10 minutter, deretter 3 minutter mot klokkens retning, pause i 10 minutter, deretter skjer gjentakelsen av denne syklusen på nytt.
4. Drei med klokkens retning i 10 minutter, drei deretter mot klokkens retning i 10 minutter. Dette gjentas i 1 time, deretter skjer en pause på 4 timer, for å deretter gjenta samme syklus (1 time uavbrutt aktivitet i 10 minutter, pause i 4 timer).

Watch winderen kan bli batteridrevet
I tillegg til den tradisjonelle strømforsyningen, har denne watch winderen også muligheten til å drives av batterier (2 x AA - medfølger ikke).

Størrelse
Watch winderen måler 12 x 12 x 15 cm.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer på Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
VarenummerALP9601BLACK
EAN5714064001853
MerkeAlpern
Størrelsesguide


Hvordan måles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen målt fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å innstille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere ved å ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden på klokken i profil - er angitt med å måle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke - Veil.Pris 148 og Til å bytte klokke rem/stift - Veil.pris 149 kr for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår