Beco

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnøttfarge for 2 klokker inkludert adapter

Flere visninger

Beco Beco Boxy Castle Watchwinder i valnøttfarge for 2 klokker inkludert adapter
  • Kode: 309384
Med innebygget LED lyser boksen opp ved berøring og slukker automatisk etter 20 sekunders inaktivitet. Klokken har plass til to klokker som individuelt kan trekkes opp til å ha mellom 650 og 3.600 omdreininger. Sammen med watchwinderen får du også en 230V AC adapter. Da modellen har en lyssensor, betyr det at støynivået nesten er ikke-eksisterende.
Se specifikationerna

Vanlig pris: kr 3 915 Spar 40%

Spesialpris kr 2 355

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Watch winder til to klokker
Watch winderen har plass til to klokker samtidig. Motorene kan aktiveres separat hvis man kun ønsker å bruke den til én klokke.

Innebygget LED-lys
Watch winderen har innebygget LED-lys som automatisk slås av og på.

Mulighet for å programmere omdreiningene
Denne watch winderen gir deg mulighet til å programmere i intervaller hvordan klokkens omdreininger skal være. Klokken kan dreie til venstre, høyre, samt frem og tilbake.

Forskjellige hastigheter
Watch winderen gir deg mulighet til å styre hastigheten selv. Denne opptrekkeren kan gå i hastigheter mellom 650 og 3 600 omdreininger per dag.

Strømforsyning inkludert
Denne watch winderen blir levert med strømforsyning.

Tre
Produktet er produsert av tre i høy kvalitet.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Glass Mineral
Datovisning Nei
Varenummer 309384
EAN 4022739345517
Omtale

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnøttfarge for 2 klokker inkludert adapter er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...