Bulbul

Bulbul Facette 04 - Klokke med urkasse i matt gull og kremhvit lærreim

Flere visninger

Bulbul Bulbul Facette 04 - Klokke med urkasse i matt gull og kremhvit lærreim
  • Kode: F04
  • Type: Herre
Facette 04 fra det danske designermerket Bulbul er en unik klokke som kombinerer ulike farger som gull, krem, hvitt og blått. Urkassen er laget av stål med en matt gullfarge og den hvite reimen er laget av ekte italiensk skinn i høy kvalitet. Urverket er sveitsisk og skiven er belagt med 14 karats gull. Klokken har dessuten safirglass og er vanntett til 5 ATM. Med Bulbul Facette er du sikret både kvalitet, design og presisjon.
Se specifikationerna

Vanlig pris: kr 2 885 Spar 36%

Spesialpris kr 1 835

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Lang batteri levetid
Nyutviklet elektronikk gir denne klokken markant lavere energiforbruk enn normalt.
Levetid: 10 år.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirbelagt mineralglass
En kombinasjon av mineralglass og safirkrystaller som, ifølge produsenten, gjør klokken din bedre rustet mot slitasje enn tradisjonelt mineralglass.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vrsentlig mindre enn 50 meter.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 40 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Glass Safirbelagt mineralglas
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Krem
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Gull
Urskivefarge Hvit
Varenummer F04
EAN 0404100878
Kjønn Herre
Omtale

Bulbul Facette 04 - Klokke med urkasse i matt gull og kremhvit lærreim er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...