Bulbul

Bulbul Pebble 03 - Klokke i matt stål med hvit urskive og brun lærreim

Flere visninger

Bulbul Bulbul Pebble 03 - Klokke i matt stål med hvit urskive og brun lærreim
  • Kode: P03
  • Type: Dame, Herre
Bulbul Pebble 03 stråler av originalt, klassisk design med rene linjer, samtidig som det blå elementet på reimen twister dette designet. Urkassen, som er inspirert av formen på steinene ved skandinaviske strender, er laget i 316L matt stål og har en helt enkel og hvit urskive med kun sorte visere. Klokke reimen er laget i tosidig ekte italiensk brunt lær. I tilegg har klokken safirglass, sveitsisk urverk og en vanntetthet på 3ATM.
Se specifikationerna
Pris kr 2 795
Tilgjengelighet: Nei
Delivery time: out of stock

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Sveitsisk RONDA 762 urverk
Denne klokken drives av et sveitsisk RONDA 762 presisjonsurverk. Sveitsiske urverk er generelt anerkjente som de beste urverkene i verden.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 37 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-21 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 18 mm
Glass Safir
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Blå, Brun
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Grå, Sølv
Urskivefarge Hvit
Varenummer P03
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Bulbul Pebble 03 - Klokke i matt stål med hvit urskive og brun lærreim er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...