Calypso

Calypso Analogue-Digital K5772/2

Flere visninger

Calypso Calypso Analogue-Digital K5772/2
Kode: 5772/2

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vi er utvalgt som offisiell forhandler av Calypso klokker. Du er derfor sikret offisiell service og gyldig garanti når du handler hos Klokkegiganten.no
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 745 Spar 27%

Spesialpris kr 545

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Stoppeklokke
En stoppeklokke lar deg ta tiden på ulike ting. Kan for eksempel brukes til trening.

Ukedag- og datovisning
Den aktuelle dato og ukedag kan man se på klokkens urskive.

LED-lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) brukes til å lyse opp klokkens forside.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 44 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 44 mm
Urverk Anadigi
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Rød
Urkassefarge Rød
Urskivefarge LCD/LED, Sort
Merke Calypso
Varenummer 5772/2
EAN 8430622713828
Kjønn Herre
Omtale

Calypso Analogue-Digital K5772/2 er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...