Laster inn...

Cape Cod Polishing All-In-One Economy

Spar 56%
Vår pris kr 399 Før pris kr 899
Cape Cod
Utsolgt
i restordre
Cape Cod er det mest anerkjente merket innenfor polering og vedlikehold blant verdens klokke-entusiaster. Produktet brukes til å fjerne mindre overfladiske riper på metall, samt til å skape en fin finish på kjeder og kasser.

Du kan nå kjøpe denne økonomipakken med 12 kluter, 1 etterpoleringsduk og 1 sett nitrilhansker. Leveres i fin beholder. Klokkegiganten er en autorisert forhandler av Cape Cod produkter.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

Polering av metaller
Cape Cod-klutene kan polere bort mindre overfladiske riper, og skape en fornyet glans på klokken. Posen inneholder 2 våtservietter som allerede er påført med poleringsmateriale, slik at du kan begynne å polere klokken med en gang. Du kan med fordel kutte et tøystykke (10 * 15 cm), da du bare trenger et lite stykke for å polere de fleste klokker. Så snart du begynner å polere, vil duken sannsynligvis bli mørk/svart, men dette er helt normalt og bare et tegn på at poleringsmaterialet fungerer på metallet. Merk at duken kan brukes på nesten alle typer metall, men du bør bare bruke den på blanke overflater. Noen klokker har for eksempel børstet stål, og du bør ikke bruke poleringen, da dette vil ødelegge finishen. Vær også oppmerksom på at klutene IKKE må brukes på glassflater!

Resirkulerbar
Cape Cod-klutene kan resirkuleres etter bruk (selv om de ser svarte og skitne ut), det er bare viktig å legge dem i en lukket pose etter bruk slik at de ikke tørker ut.

Poleringsklut av mikrofiber
Kluten brukes til å polere og rengjøre metallet etter påføring av Cape Cod polish. Gir en utrolig fin finish! Kluten kan vaskes og brukes igjen og igjen.

Nitrilhansker
Ett sett nitrilhansker av god kvalitet er inkludert. Nitrilhansker er bedre enn tradisjonelle latexhansker, da de er gode til å motstå kjemikalier, men samtidig er langt mer skånsomme mot huden enn vanlige latexhansker.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual på norsk, men manual på engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer på Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr

Merk: Dette er den estimerte leveringstiden fra fraktselskapene, og ikke en garantert leveringstid.

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
VarenummerCC8828
EAN746969888289
MerkeCape Cod
Størrelsesguide


Hvordan måles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen målt fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å innstille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere ved å ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden på klokken i profil - er angitt med å måle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke og Til å bytte klokke rem/stift for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper på klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår