Casio

Casio F-105W-1A

Flere visninger

Casio Casio F-105W-1A
Kode: F-105W-1AWYEF

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Herre
Leveringstid: Sendes neste hverdag (1-5 hverdager fra avsendelse)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

F-105W-1A er en retroinspirert klokke fra Casio med detaljer i blått. Klokken har innebygget stoppeklokke, dagsalarm, automatisk kalender og en batterilevetid på 7 år. Klokken tilhører Casio's populære og bestselgende serie Casio Collection. Dette er en svært slitesterk klokke da både innfatning og reim er laget i resin, som er et sterkt gummimateriale. Alt i alt en klokke full av funksjoner med et tidløst design!
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 295 Spar 10%

Spesialpris kr 265

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

LED-lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) brukes til å lyse opp klokkens forside.

Daglig alarm
Den daglige alarmen benytter et akustisk signal for å minne deg om repeterende hendelser, som krever din oppmerksomhet på det inntastede tidspunkt.

Stoppeklokke - 1/100 sek. - 60 min.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opp til 60 minutter.

Timesignal
Klokken kan stilles inn til å avgi et signal for hver time som har gått.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

Vekt
Ca. 27,00 gram.

Dimensjoner
Ca. 37,50mm x 33,50mm x 9,50mm (H x B x D).


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 33 mm
Tykkelse 9 mm
Lenketype Resin
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Urkassemateriale Resin
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Casio
Varenummer F-105W-1AWYEF
EAN 4971850542087
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Casio F-105W-1A er 33 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laster inn...