Casio

Casio SDB-100-4AEF - Knallrosa klokke med en rekke funksjoner

Flere visninger

Casio Casio SDB-100-4AEF - Knallrosa klokke med en rekke funksjoner
Kode: SDB100 4AEF
Type: Dame, Barne
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Rosa Rosa Rosa! I denne sprelske klokken finner du også en rekke funksjoner, blant annet stoppeklokke, lagringsplass for 60 rundetider, distansemåler, 5 alarmer og nedtellingsfunksjon. Løp å kjøp!

Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 695 Spar 14%

Spesialpris kr 595

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Automatisk LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) brukes til å lyse opp klokkens front. Klokken har også en Auto Light Switch som lyser opp displayet når klokken vinkles imot ansiktet.

Sekundær tidssone
En sekundær tidssone kan stilles inn. Ideelt hvis du ofte snakker med folk i utlandet.

Stoppeklokke - 1/100 sek. - 100 timer.
Mellomtid og sluttid måles helt ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet! Et signal høres når funksjonen startes/stoppes. Klokkens målekapasitet er opp til 100 timer.

Stoppeklokkehukommelse: 60 datasett
Data fra stoppeklokkefunksjonen kan lagres sammen med dato for målingen. Hukommelsen kan lagre opp til 60 av disse datasettene.

Pace maker (Distance)
En individuelt satt sekvens av toner hjelper til å beholde et jevnt løpemønster. Inntaster du lengden på skirttene dine kan klokken utregne et cirkatall for distansen du har løpt.

Timere – 1/1 min – 100 timer (med automatisk gjentagelse)
Nyttig generell informasjon: Nedtellingstimerne kan gi påminnelser om spesielle eller repeterende hendelser, hvis du angir et akustisk signal for det definerte tidspunkt. Timerne teller også automatisk tilbake fra det definerte tidspunkt. Tiden kan stilles inn i sekundintervaller opp til 100 timer på forhånd. Derfor er funksjonen spesielt nyttig i forbindelse med daglig bruk av medisin eller ved intervalltrening.

5 daglige alarmer
Alarmene bruker et akustisk signal som minner deg om repeterende hendelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som gir fleksible påminnelser om viktige avtaler.

Snooze funktion
Du kan sette alarmen på pause, og så vil den den aktiveres igjen etter noen få minutter.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remmer, da materialet er karakterisert ved å være veldig slitesterkt, men samtidig ytterst fleksibelt.

Lang batteri levetid
Nyutviklet elektronikk gir denne klokken markant lavere energiforbruk enn normalt.
Levetid: 10 år.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Vekt
28,2 gram


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 35 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Resin (passer til håndledd på ca 12-18 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Lenke/rem farge Rosa
Urkassemateriale Resin
Urkassefarge Rosa
Urskivefarge LCD/LED, Lyserød
Merke Casio
Varenummer SDB100 4AEF
EAN 4971850930365
Kjønn Dame, Barne
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Casio SDB-100-4AEF - Knallrosa klokke med en rekke funksjoner er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...