Casio

En klokke som aldri går av moten! - Casio W-59-1V

Flere visninger

Casio En klokke som aldri går av moten! - Casio W-59-1V
Kode: W-59-1VQES

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Herre, Barne
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"En gammel sang bringer frem tusen gamle minner"

Akkurat som en gammel sang bringer frem tusen gamle minner, så bringer en gammel klokke frem tusen minner fler! Det gamle er ofte det beste, sies det ofte og Casio W-59-1V er virkelig med på å bevise denne påstanden! Klokken er kjent for sin gode kvalitet og imponerende lange levetid. I tillegg til dette har klokken faktisk helt fantastiske funksjoner som alarm, automatisk kalender, stoppeklokke og mer! Batteriets levetid er på hele 7 år! Hvor imponerende er ikke dette?! En Retro Casio går aldri av moten, en perfekt investering!
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 295 Spar 27%

Spesialpris kr 215

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Stoppeklokkefunksjon - 1/100 sek. - 60 min.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opptil 60 minutter.

LED lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) brukes til å opplyse fronten av klokken

Resin urkasse

Resin rem
Naturlig resin er det ideelle materiale for remmer, da materialet er karakterisert ved å være veldig slitesterkt, men samtidig ytterst fleksibelt.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Timesignal
Klokken kan stilles inn til å avgi et signal for hver time som har gått.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Vekt
Ca. 14,00 gram.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 32 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Resin (passer til håndledd på ca 12-20 cm i omkrets)
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Resin
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Casio
Varenummer W-59-1VQES
EAN 4971850436720
Kjønn Dame, Herre, Barne
Omtale

En klokke som aldri går av moten! - Casio W-59-1V er 32 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...