Laster inn...

Falkenlund Watch Roll FWR-G1

Før pris kr 799
Falkenlund
PĂĽ lager
Avsendes straks pü alle hverdager ved bestilling før kl.15.00
Denne Watch Roll laget av kunstlær, er produsert av merket Falkenlund og er en del av deres kolleksjon Falkenlund Watch Rollsr. En "Watch Roll", eller klokkerull på norsk, er en smart og funksjonell oppbevaringsløsning for personer som ofte er på farten. En watch roll kan enkelt tas med, noe som gjør det enkelt å ta av og på klokken uten å måtte ha den løs i reise- eller sportsvesken. Endel har to klokker (Sportsklokke og en finere klokke), og da kan den man ikke bruker oppevares i Watch rollen, mens den andre er på armen. Denne modellen har plass til 1 klokke. De ytre dimensjonene er omtrent 8,5 * 9,5 * 7 cm, og den indre puten er hele 61 mm bred, slik at selv en klokke med stor urkasse kan oppbevares i denne watch roll (puten er også senket slik at større kasser ikke støter mot lukkedelen). Vi er offisiell forhandler av Falkenlund produkter.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer pü Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert pü døren / NÌrmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert pü døren / til nÌrmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
VarenummerFWR-G1
EAN5714064003963
MerkeFalkenlund
UrkassefargeGrĂĽ
Størrelsesguide


Hvordan müles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen mült fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til ü innstille klokken) og knappene nür de müler bredden, men vi forsøker ü standardisere ved ü ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden pü klokken i profil - er angitt med ü müle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For ü justere størrelsen pü klokke med lenke, sü für du en stor rabatt pü disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til ü justere lenke - Veil.Pris 148 og Til ü bytte klokke rem/stift - Veil.pris 149 kr for ü ta av eller bytte remmen pü klokken din.

Hvis du vil fjerne riper pü metall-lenker, sü mü du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du vÌre veldig uheldig og fü riper i glasset pü klokken din, sü gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper pü klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til ü identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss ü forbedre vür hjemmeside, sü den bedre imøtekommer behovet til vüre besøkene, og forbedrer opplevelsen pü hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkür