Kerbholz

Kerbholz Lamprecht Sandalwood Antique Brass

Flere visninger

Kerbholz Kerbholz Lamprecht Sandalwood Antique Brass
  • Kode: 0612524231336
  • Type: Dame, Herre
Denne flotte klokken er designet av tyske Kerbholz og er en del av deres prisbelønte kolleksjon laget av ekte tre.

Klokkegiganten.no er valgt til offisiell forhandler av Kerbholz klokker i Norge, så når du handler i vår nettbutikk mottar du en ekte og kvalitetstestet klokke. Klokkene leveres i en flott gaveeske.
Se specifikationerna

Vanlig pris: kr 1 505 Spar 13%

Spesialpris kr 1 305

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Mineralglass
Det slitesterke mineralglasset beskytter mot riper og støt.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 41 mm
Tykkelse 9 mm
Lenketype Tre (passer til håndledd på ca 12-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Foldelås
Lenke/rem farge Brun, Tree
Urkassemateriale Tre
Urkassefarge Brun, Gull, Tree
Urskivefarge Sort
Varenummer 0612524231336
EAN 0612524231336
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Kerbholz Lamprecht Sandalwood Antique Brass er 41 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laster inn...