Kontakt oss

Laster inn...

Kontakt oss

Velg vennligst først emne i formularet under, og utfyll deretter de resterende felter.

Trykk deretter på "Send inn" knappen.

Bedriftsinformasjon
Klokkegiganten.no
v/ Reverie Norge
Postboks 54 Nordstrand
1112 Oslo
Norge

MVA: 914178630MVA

Kontaktinformation:
kundeservice@klokkegiganten.no
Åpningstider for kundeservice:
Mandag til fredag, 10.00 - 17.00

Bemerk!
Ugyldige reklamasjoner kan faktureres et beløp i administrasjonsgebyr. Dvs er skaden selvforskyldt, eller det er snakk om normal slitasje, så er det en ugyldig reklamasjon. For en oversikt over merkenes reklamasjonspolitikk klik her.

  Under denne teksten finner du de tre mest vanlige spørsmålene og svar på disse. Om du ønsker at se svaret klikker du på spørsmålet.


 1. Jeg har nettopp kjøpt en klokke men nå står det at den er i restordre/utsolgt?

  Så snart du har gjennomført ditt kjøp går vårt system automatisk inn og fjerner et eksemplar fra lagerlisten. Dette gjøres for å reservere klokken til deg. Har lagerbeholdningen vært nede på 1, vil lagerantallet etter ditt kjøp stå på 0, og dermed stå som utsolgt. Men ingen fare, dette gjelder kun for fremtidige kjøp. Din klokke vil bli sendt samme eller neste hverdag (dersom bestilt innen klokken 15), og du vil motta klokken om ikke mange dagene.

 2. Hvordan kan jeg tilpasse klokkelenken?

  Vi anbefaler å kjøpe lenkejusterings verktøy:
  www.klokkegiganten.no/watch-sizing-tool

  Når du legger en klokke med lenke i handlekurven, så legges det automatisk også til med vår spesial pris på 39 kr om det passer til klokken. (Hvis det ikke legges til, så passer dessverre ikke vårt verktøy til det, og du kan bruke et skrujern eller så må du få hjelp av en lokal urmaker)

 3. Klokken passer meg ikke og jeg ønsker å returnere den - hva gjør jeg?

  Vi henviser til punktet angrerett i våre Kjøpsvilkår. Vennligst fyll ut på baksiden av vedlegget som var med i pakken, og legg det i pakken. Du kan også velge "Retur av vare" i skjemaet litt lenger ned på siden og fylle ut. Deretter printer du ut siden du får opp, og legger den i pakken (for hurtigere returbehandling).


Hvis du fortsatt har spørgsmål kan kanskje dette kan hjelpe deg:


Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår