Le Jour

Utforsk havets mysterium med - Le Jour Seacolt GMT 300M Automatic LJ-SC-002

Flere visninger

Le Jour Utforsk havets mysterium med - Le Jour Seacolt GMT 300M Automatic LJ-SC-002
Kode: LJ-SC-002

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Frykten er bare så dypt som sinnet tillater" - Japansk ordtak

Liker du å dykke? Å utforske de ytterste grensene naturen har å tilby? Da er denne klokken skapt spesielt for deg! Denne imponerende dykkeklokken er produsert av det tradisjonelle sveitsiske merket Le Jour. Klokken er en del av deres Seacolt GMT-kolleksjon, hvor klokkene naturligvis har Swiss Made automatiske urverk, domet safirglass, 24-timers GMT viser, og lekker SuperLuminova pigmentering for ekstra opplyst effekt i mørket. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!! Er du en av de fryktløse som tørr å svømme i havets mysterium? Da trenger du en like tøff klokke på håndleddet for å symbolisere ditt mot, din ære og alle eventyrene du har vært på!


Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av Le Jour klokker. Du mottar derfor en sertifisert og ekte Le Jour-klokke når du handler her hos oss. Fin oppbevaringsboks følger med.
Se spesifikasjoner
Pris kr 8 275
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Sveitsisk ETA 2836 urverk
Denne klokken drives av et sveitsisk ETA 2836 presisjons urverk. Sveitsiske urverk er generelt anerkjent som de beste i verden.

Sekundær GMT 24-timers tidsangivelse
Klokken er utstyrt med en ekstra, uavhengig viser som angir en sekundær tid i et 24-timers format.

Super Luminova
Klokkens visere er belagte med Super Luminova pigment, som gir opptil 10 ganger mer effektiv opplysende effekt enn tradisjonell pigmentering. Er ikke radioaktiv.

Roterende bezel
Klokken er utstyrt med en roterende ramme (bezel) som kan brukes til å markere starten eller slutten på et tidsintervall.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Skruekrone
Motvirker vann fra å trenge inn i klokken. For å stille inn klokken skal kronen skrus opp, hvorpå klokken kan justeres.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Automatisk urverk
Dette model har et automatikk urverk, som opplader energi mens du beveger dig

Vannbeskyttende: 300 meter (30 bar)
Klassifisert til 30 bar eller 300 meter, og dermed perfekt til å svømme og dykke med. Meterverdien (300) er ikke lik med tillatt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 300 meter. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende dykkedybden altså lavere enn 300 meter.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 40 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 40 mm
Tykkelse 14 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/pin (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Safir
Urverk Automatisk
Vannbestandighet 30 atm (dykking)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Lenke/rem farge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Blå
Merke Le Jour
Varenummer LJ-SC-002
EAN 00227082019
Link type on strap Pin Links
Kjønn Herre
Omtale

Utforsk havets mysterium med - Le Jour Seacolt GMT 300M Automatic LJ-SC-002 er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

  Laster inn...