Alpina - Swiss-Made Sportsklokker

Helt siden 1883, da Alpinas skaper Gottlieb Hauser grunnla virksomheten, har innovasjon vært assosiert med Alpina. Hauser ønsket å lage den ideelle klokken til sportsmenn, mekanikere, teknikere og eventyrlystne. I 1938 ble visjonen en realitet, da Alpina utga den revolusjonerende "Alpina 4". Serien var bygget opp under fire prinsipper som var betraktet som essensiell hos en sportsklokke: antimagnetisk, støtsikker, vanntett og rustfritt stål. I dag er det samme prinsipper Alpina klokkene blir laget ut fra i Geneve, hvor Alpinas klokker stadig blir produsert i høyeste kvalitet.

Alpina setter en ære i å produsere ytterst robuste sportsklokker som presterer presis og med høy pålitelighet i de mest krevende situasjoner. Klokkene er konstruert til å kunne motstå ekstrem natur som ville høyder eller dype hav. Klokkene overlever under ekstrem sport som klatring eller dykking. Alpina vil med andre ord ikke skuffe deg.

Klokkegiganten.no er autorisert forhandler av Alpina klokker, hvor du med sikkerhet kjøper ekte klokker og garantisaker blir behandlet av offisielle partnere.

Det finnes ingen produkter som samsvarer med utvalget.

  Laster inn...