Bulbul

Bulbul klokker

Bulbul er et nytt dansk designerbrand som produserer moteriktige klokker. Bulbul ble grunnlagt i København i 2013 og siden da har etterspørselen etter de unike klokkene vært stor, og de kan nå kjøpes i hele fire kontinenter. Hos Bulbul er design og kreativitet hovedfokuset, og firmaet arbeider derfor med få og nøye utvalgte designere. Med en klokke fra Bulbul får du ikke bare en flott designerklokke - du får også en klokke med høy kvalitet. Alle klokkene har ekte sveitsiske urverk, safirglass, og alle lærreimene er laget av ekte italiensk lær. Bulbul er med andre ord et opplagt valg for deg som er på utkikk etter en klokke som skal skille seg ut fra mengden, og som tilbyr topp kvalitet og design.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Bulbul i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

4 Produkter

per side
Angi stigende retning

4 Produkter

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!