Citizen
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer

Elementer 1-48 av 286

Angi stigende retning

Eco-Drive teknologien fra Citizen

I 1976 ble Citizen det første merket som oppfant lysdrevne analoge kvarts klokker som kun brukte lysenergi. Citizen kalte denne teknologien for Eco-Drive, fordi den kunne generere energi fra hvilken som helst lyskilde, uansett om lyset var naturlig eller kunstig, og kunne generere energi selv ut fra svake lyskilder. Takket være dette, behøvde man med en Citizen Eco-Drive klokke aldri mer å bekymre seg om å skifte batteri.

Eco-Drive teknologien konverterer lys til elektrisk energi, som så blir gjemt i en oppladbar litiumionkraftcelle som kan holde klokken gående for evig. I tillegg til bekvemmeligheten av en klokke som aldri trenger å bytte batteri, lar Eco-Drive-teknologien deg generere nok energi selv fra veldig svake lyskilder, selv i mørket, for å holde klokken i drift i mer enn seks måneder når den er fulladet. Noen av Eco-Drive-klokker kommer det til og med, med ekstra funksjoner, som for eksempel en advarsel når klokken trenger lys,en automatisk energisparende funksjon som slår seg av når klokken er i mørket, og en lysnivåindikator som vurderer intensiteten på lyset det blir truffet av, slik at klokke-eieren lett kan se ladenivået. Du kan oppleve de utrolige Eco-Drive-klokkene ved å klikke her.

Lett, motstandsdyktig og skånsom mot huden - Citizen Super Titanium

Stjernen i Citizens Super Titanium klokkekolleksjon, er naturligvis materialet titanium. Et materiale som er fem ganger mer hardført enn rustfritt stål, er lett og utrolig behagelig å ha på håndleddet. Super Titanium kolleksjonen setter strek under det merket strever etter, med sine design og teknologi, altså å bringe noe bedre til folks liv.

Titanium er det fjerde mest omfattende strukturelle metallet på jorden, med flere utrolige egenskaper. Titanium reagerer ikke på sollys, saltvann eller kroppskjemi, og reduserer dermed potensialet for metallallergier, i tillegg til å være korrosjonsresistent. Allerede i 1979 presenterte Citizen med sin første klokke hvor solid titanium er og hvor lett, allergivennlig og rustbestandig den er. Titanium er dog i sin natur et mykt materiale, noe som gjør det ekstremt vanskelig å produsere klokker med. Derfor har Citizen utviklet og optimalisert produksjonsteknikkene sine i flere tiår, slik at de kunne bruke de utrolige egenskapene til titanium i klokkene sine. Ved å behandle alle klokker i Super Titanium-kolleksjonen med Duratect, en overflateherdende teknologi, kan Citizen produsere klokker med:

  • Ripe resistens

  • Lett og komfortabel

  • Hypoallergeniske egenskaper

  • Rust resistens

Duratect inkluderer fire teknikker, som Citizen bruker på titanium overflaten av klokkene i kolleksjonen, for å oppnå forskellige nivåer av hardhet, hypoallergeniske egenskaper og fargevariasjoner. Dette resulterer i en kolleksjon av klokker som er holdbare, komfortable, samt resulterer i et vakkert utvalg av klassiske design.

Du kan se hele vår aktuelle kolleksjon av Citizen Super Titanium klokker ligge her .

Side
per side

Citizen klokker - Better Starts Now

Med mer enn 100 år på markedet, er Citizen noe av en pioner innen klokkebransjen. Med sine innovative teknologier, samt sitt fokus og respekt for den kreativiteten og ekspertisen som ligger bak ethvert klokkehåndverk, oppnådde Citizen stor popularitet verden over. Citizen lever etter mottoet “Better Starts Now”, som symboliserer merkets ambisjoner om å oppnå de målene som gjør livet bedre. Derfor har Citizen alliert seg med organisasjoner og personligheter, som reflekterer nettopp disse viktige verdiene, som for eksempel National Merit Scholarship og Good360. “Som en “borger av verden”, har vi et delt ansvar for å bidra til å kultivere en positiv utvikling gjennom vårt håndverk”, forklarer merket. I mer enn 40 år, har teknologier som Citizens Eco-Drive teknologi, vært et eksempel for hvordan et merke kan være med på å gjøre verden og dens omgivelser til et bedre sted. Det enkle, men revolusjonerende, Eco-Drive konseptet, gjør nemlig bruk av lys fra en hvilken som helst naturlig eller kunstig lyskilde, og omdanner den til energi. Ved å bruke en fornybar og naturlig energikilde til deres klokker, sparer Citizen naturen for kasserte klokkebatterier. Dersom du kjøper en Citizen klokke, kan du være sikker på at du kjøper en fantastisk klokke fra et merke med et sterkt flerkulturelt tankesett.

Vi har gleden av å være en offisiell og autorisert forhandler av Citizen klokker. Derfor kan du trygt kjøpe din Citizen klokke hos oss med sikkerhet om at den bestilte klokken er 100% ekte og er med den offisielle tilhørende garantien og servicen fra Citizen.

I videoen nedenfor, tar Citizen deg med på en reise gjennom tiden og presenterer en rekke av merkets viktige teknologiske fremskritt.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår