Cluse Klokker - Take Time For Doing Nothing

Cluse henvender seg til dem som ser det flotte i minimalistisk og simpelt design. For Cluse er simpel ikke sammenlignet med noe dårlig, snarere tvert i mot. Det handler om å være jordnær, sofistikert og tro mot seg selv. Det handler om å kunne ta avstand fra distrasjoner og fokusere på det som virkelig betyr noe i livet.  

Med dette utgangspunktet har Cluse skapt disse fantastiske klokken, som representerer eleganse og minimalisme. En klokke fra Cluse er ikke bare til å indikere tiden, men til å definere de beste momenter i din dag. 

Klokkegiganten.no er utpekt som offisiell forhandler av Cluse. Du er derfor alltid garantert offisiell garanti og service, og du kan være helt sikker på at din klokke er ekte og forhandlet gjennom offisielle kanaler. 

Bruk stigende rekkefølge

12 vare(r)

Mix og match din Cluse klokke!

Med Cluse klokker er det utrolig enkelt å skifte rem. Så om remmen er slitt eller du bare ønsker en annen look enn det klokken hadde i går, er det enkelt og raskt å skifte remmen. 

Istedenfor å investere i mange forskjellige klokker kan du nøye deg med remmene! Se videoen under og lær deg hvordan du enkelt skifter rem på din Cluse klokke. 

Bruk stigende rekkefølge

12 vare(r)

  Laster inn...