Festina klokker

Filosofien bak Festina er at alle ting tar sin tid. Med en slik filosofi ved hjertet, sørger Festina alltid for å ta seg nøyaktig den tiden den trenger, for å skape kolleksjoner, som gir plass til å nyte hele designprosessen. Ved å sette pris på tiden det tar, tillater samtidig merket seg å legge kjærlighet og lidenskap i alt arbeidet forbundet med en kolleksjon - Universelle verdier, som markerer timene for et internasjonalt annerkjent merke.

Ekstraordinær Eleganse møter Funksjonalitet

Med mer enn en 100 år erfaring innenfor klokke-bransjen og den nyeste teknologien, har Festina gjennom sine design klart å frigjøre følelser hos klokke-elskere og gjøre sine kolleksjoner til globale mote-trender. På samme måte har Festina sementert sin posisjon, som et merke synonymt med eleganse og funksjonalitet, noe som mest tydelig ses i merkets fantastiske design til både menn og kvinner.

Hos Klokkegiganten.no er vi utnevnt som en autorisert internett forhandler av Festina klokker. Dette betyr at alle Festina klokker hos oss er nyproduserte og kvalitetstestet  ved kjøp. Alle Festina klokker leveres derved i en flott Festina gaveeske og inkluderer naturligvis det offisielle service garantibeviset. 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2

Mer enn hundre-års erfaring med klokker

Festina ble opprinnelig grunnlagt helt tilbake i 1902, av Stüdi familien, i La Chaux-de-Fonds, i Sveits. Deretter, i 1935, overtok forretningsmannen Willy Burkhard von Wilhelm merket. Under ande verdenskrig, etablerte Festina seg i Barcelona i Spania, hvor merket ble enda en gang solgt, denne gangen til Adolf Hoffmann. I 1975 ble merket kjøpt av entrepenøren Georges Uhlmann, som hadde en betydelig rolle i det spanske og italienske markedet. Så ble Festina og alle tilhørende rettighetene kjøpt av Miguel Rodríquez Domínguez i 1984.

På tross av merkets reise og de gjentatte eierskiftene, skiftet Festina aldri på noen tidspunkt sine grunnverdier, som merket stadig er kjent for i dag. Symbolsk på dette, er selve ordet Festina som stammer fra det latinske “festina lente”, som betyr “skynd deg langsomt”. En frase som i oversatt betydning skal lyde: “gå langsomt dersom du vil ankomme til et godt utført arbeid raskere”.

“Festina always fits” med Gerard Butler

Etter å ha sponset Tour de France og andre sport eventer i 25 år, satt Festina i gang noe nytt ved å inngå et samarbeid med den verdenskjente skuespilleren Gerard Butler, og fikk han som sin brandambassadør. Med Gerard Butler som frontfigur for sine nye verdensomspennende kampanjer, markerer dette merkets posisjon som et livsstil-merket på en ny måte. I denne anledningen, presenterer Festina sin nyeste kampanje med Gerard Butler: “Festina always fits”. En kampanje full av de forførende, spontane og karismatiske sidene av den verdenskjente skuespilleren. Med kampanjen fremheves Festinas allsidighet innen klokkedesign, som perfekt passer til den berømte Butler. Begge blir nemlig i kampanjen sett på som tilpasselige til enhver anledning, uten å miste deres karakteristiske stil og eleganse. Du kan lese mer om "Festina Always Fits" med Gerard Butler og oppleve de lekre modellene brukt i kampanjen her

Et respektert merke med flere avgrensninger

Gjennom tiår har merket Festina utviklet seg til at bli et verdenskjent og respektert merke. Dette har blant annet ført til utviklingen av Festina group, hvor blant annet andre kjente merker, som Jaguar ligger.

I 1992 ble Festina den offisielle “Timekeeper” i Tour de France, inntil året 2016. Med over tiårs forbindelse til Tour de France, som offisiell sponsor, er æren som “Timekeeper” for verdens største sykkeløp, noe merket stadig er kjent for i dag. Underveis har merket også vært en kjempe støtte for andre viktige eventer innen  sykkelsporten, som Tour de Spain, Tour of Britain og fler. Festinas tette tilknytning til sykelsporten viser seg likeså hvert år i nye utgivelser av deres meget populære Chrono Bike serie. Serien er en hyllest til sykelsporten, idrettsutøverne og entusiastene. Serien har et sporty design, og er laget for å kunne brukes både i hverdagen og når man er på farten. Det kommer ofte spesiale utgivelser og begrensninger til serien, hvor vi i 2018 og 2019 for eksempel har hatt en Chrono Bike Danmark begrensning, som kun har vært solgt gjennom offisielle danske forhandlere.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...