Frederique Constant Klokker

I 1988 ble Frederique Constant etablert av Aletta Bax og Peter Stas med en visjon om å gjøre luksus tilgjengelig for flere. Frederique Constant har derfor fokus på å lage klassiske klokker i den høyeste kvalitet, men til en rimelig pris. Alle deler på klokkene kommer fra Sveits, hvilket er grunnen til at Frederique Constant med garanti kan kalle seg Swiss-Made. Ut over dette lager Frederique Constant moderne software for å skape de beste hybride klokkene.  

De fleste av Frederique Constants urmakere er opplært i Geneve og La Chaux-de-Fonds, hvor mange av de tidligere har arbeidet hos andre store merker. Dette medfører at du alltid kan være sikker på at din Frederique Constant klokke har fått den beste behandling av de dyktiske innenfor denne verden. 

Hvis du leter etter en elegant Swiss-Made klokke i høyeste kvalitet, mener vi at Frederique Constant virkelig er noe for deg. 

Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Frederique Constant. Dette betyr at du kan være sikker på at klokken du kjøper er ekte, samtidig gjelder offisiell garanti og service fra de autoriserte urmakerne. 

Laster inn...
Filter

1 Produkt

per side
Angi stigende retning
-16%
discount
Frederique Constant Classics Delight FC-200WHD1ER32B
Frederique Constant Classics Delight FC-200WHD1ER32B
Spesialpris kr 12 672,00 Vanlig pris kr 15 038,00
Detaljer

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!