GANT dameklokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Urskivefarge
Diameter
Pris

2 Produkter

Angi stigende retning
Gant Park Avenue 28 G126001
Gant Park Avenue 28 G126001
Vår pris kr 1 499 Før pris kr 2 299
Se mer
Gant Louisa G137002
Gant Louisa G137002
Vår pris kr 1 299 Før pris kr 2 199
Se mer
per side
Det amerikanske designermerket GANT Time klarer gang på gang å skape en rekke stilsikre og eksklusive dameklokker, alle klokkene har et tidløst design og er av topp kvalitet. GANT Time når ut til en bred målgruppe da kolleksjonen både består av sporty dameklokker kombinert med et feminin touch, og helt klassiske dameklokker med flotte italienske håndsydde lærreimer eller elegante stållenker. Uansett om klokken har et sporty eller klassisk design, er de perfekte til både hverdag og fest. GANT Time har forsøkt å tilpasse alle klokkene så de matcher deres kleskolleksjon, så om du allerede har noen plagg derfra er en GANT Time klokke det perfekte tilbehør. Den moderne og stilbeviste kvinne vil uten tvil elske å bære en GANT klokke.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av GANT i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår