Garmin

Garmin Klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer

10 Produkter

Angi stigende retning
per side
Garmin er mest kjent for deres GPS produkter til lands og vanns. De lager dessuten noen av markedets beste produkter innenfor puls- og sports klokker. Likevel er nok de mest kjente GPS klokkene Forerunner 305, 310xt, 405 og 405cx. De fleste Garmin klokker har innebygget GPS (Global Positioning System) og er oftest rettet mot løpere, triatleter og andre sportsutøvere. Garmin har et stort utvalg av løpeklokker og pulsklokker med separat footpod som måler distanse og hastighet. GPS-enheten bidrar til å gi en presis beregning av tid, høyde, puls og tempo som sammen er viktige hjelpemidler for å optimere enhver treningsøkt. Garmin klokker er i den siste tid blitt en seriøs konkurrent til andre produsenter av puls klokker, og i vår nettbutikk kan du se et stort sortiment av de populære klokkene.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Garmin i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår