Invicta

Invicta klokker

Invicta ble grunnlagt i 1837 i Sveits, men har siden 1991 hatt sitt hovedkvarter i USA. Dette endrer dog ikke, at merket siden sin begynnelse, har holdt fast ved sin overbevisning om at fantastiske klokke-håndverk ikke behøver å koste en formue. Med en Invicta klokke får du derfor et helt utrolig godt håndverk med nøye utvalgte materialer, samt det verdenskjente sveitsiske urverket, som brukes i majoriteten av Invictas klokker, noe som ellers normalt sett kun ses hos meget eksklusive klokkemerker. Med andre ord, er Invicta altså et sikkert valg, som gir deg utrolig god kvalitet for pengene.

Hos Klokkegiganten.no er vi stolte over å være autoriserte forhandlere av Invicta klokker, noe som sikrer deg den offisielle Invicta servicen og garantien når du kjøper din Invicta klokke hos oss.

 

Bruk stigende rekkefølge

39 vare(r)

Invicta mestrer innovasjon

Invicta har med sin innovative tenkemåte vært med på å sette nye standard for klokkekassens komplikasjoner (komplikasjoner betyr hver funksjon som ikke direkte er med på å stille tiden på klokken) og har dermed tatt med seg klokkekasse-håndverk til totalt nye høyder. Klokkekassens design på en Invicta klokke er derfor en unik og fantastisk konstruksjon som symboliserer merkets innovative syn på klokkedesign og stil. Det er denne formen for dedikasjon av eksepsjonelt håndverk og innovasjon, som også har gjort Invicta til dette foretrukne merket blant tusenvis av verdens klokke-entusiaster og samlere.

Materialer av høy kvalitet

Til tross for den rimelige prisen på Invicta's klokker, går merket aldri på kompromiss med den gode kvaliteten, og bruker derfor kun nøye utvalgte materialer til klokkene deres, som vanligvis bare finnes blant merker med klokker til høye priser. Det er ikke så rart at denne unike kombinasjonen er med på å gjøre Invicta til et av favorittmerkene blant klokke-entusiaster over hele verden, i tillegg til at den skiller Invicta ut fra konkurrentene. Med kolleksjoner som inkluderer alt fra skjelettklokker, til en unik gullbeleggingsteknikk og andre innovative design, har Invicta posisjonert seg som et av de mest tekniske klokkemerkene i verden

"Invicta" er latin for uovervinnelig

Med navnet "Invicta" som oversatt fra latin betyr uovervinnelig, har merket i den grad et navn å leve opp til. Merket ble grunnlagt for mer enn 180 år siden i Chiasso, Sveits, da den mekaniske klokken og den automatiske klokken var de eneste teknologiene man kjente til. Med oppfinnelsen av kvartsuret forsvant merket, som de fleste merker på dette tidspunktet på 1970-tallet. Imidlertid klarte Invicta å overleve den vanskelige tiden som i dag er kjent som kvartskrisen, og kom tilbake med sin innovative fremgangsmåte sterkt på begynnelsen av 1990-tallet. Denne kampånden og den innovative tenkemåten, innebygd i merkets DNA, har resultert i fantastiske kolleksjoner og ikoniske klokker, for eksempel "Ocean Ghost" og "the Lupah Collection". Under merkets navn har Invicta et motto, "Invincible in Detail", som ganske enkelt betyr at merket ikke kan slås når det kommer til detaljene. Mottoet ble illustrert i 2017 med en dristig kampanje under samme navn, "Invicta - Invinsible in Detail". Kampanjebildene viser hvordan selv de minste detaljene aldri er for små til å bety noe stort for helheten.

Bruk stigende rekkefølge

39 vare(r)

  Laster inn...