Lacoste

Lacoste Klokker

Lacoste har siden begynnelsen av 1993 blitt forbundet med stilig og moteriktig sportstøy. Merket ble grunnlagt av tennislegenden René Lacoste og ble raskt anerkjent som tennissportens merke. Siden denne gang, har Lacoste utviklet seg til å bli et av verdens førende motemerker, og deres klokker er ingen unntakelse. Klokkene fra Lacoste uttrykker både fransk eleganse og er designet i skarpe, lekre farger som like så godt egner seg til en tenniskamp, som i et forretningsmøte. Lacoste produserer klokker som både er utfordrende og tidløse, og det velkjente og populære krokodillemerket er markert på alle klokkene.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Lacoste. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!