Maserati Klokker

Maserati klokker er fantastiske klokker som er laget i Italia under de tradisjonelle italienske standard for håndverk og design. Maserati-klokker eies av det store italienske klokkeselskapet Morellato Group. Selskapet er også kjent for Ferrari klokkene. Historien til Morellato begynner helt tilbake i 1930, da Giulio Morellato åpnet sin lille klokke- og smykkebutikk. Helt siden begynnelsen har stempelet "Made in Italy" betydd utrolig mye for Giulio og hans etterfølgere i Morellato Group. Dette gjelder selvfølgelig også Maserati, der klokkene er produserte på Morellatos fabrikker i Italia og der materialene til klokkene blir nøye valgt.

Historien til Maserati begynner i 1914 i Bolagna, Italia. Merket har siden spilt en stor rolle i racingbilens historie og dens kultur. Senere har Maserati også utviklet seg til å produsere luksusbiler slik vi kjenner til merket i dag. I 1940 byttet Maseratis hovedkvarter fra Bolagna til Viale Ciro Menotti, Modena, der de fortsatt hører til i dag. Maseratis logo, tregaffelen, er symbolet på en myte. En myte om guden Neptun fra romersk mytologi. Tregaffelen ble et symbol på Maserati, ettersom Mario Maserati - den eneste av Maserati brødrene som ikke var opptatt av motorer - tegnet logoen med inspirasjon fra Bolaganas Neptun-statue, som står på Piazza Maggiore. Tregafflen ble derfor et symbol på Maserati, som siden har sittet på alle biler - både private- og racerbiler, men også blitt et symbol på Maseratis tilknytning til Bologna.

Mange store merker som kommer inn i klokkebransjen, selger lisensen til å produsere og selge klokkene deres i deres navn til selskap som Morellato Group. Etter salget har de ingenting å gjøre med klokkene, og har bare tjent på å selge navnet. Slik er det ikke med Maserati. Morellato Group arbeider tett sammen med Maserati i deres design, og de finner hele inspirasjonen til klokkene hos Maseratis biler og båter. Det første og mest fremtredende eksemplet på dette er logoen. Maseratis tregaffel går selvfølgelig igjen på alle klokkene, som det mest kjente symbolet på Maserati-merket. Noen Maserati-klokker er også designet med en klokkeskive, der inspirasjonen er funnet fra det veldig karakteristiske gitteret som Maserati har foran på bilene sine.

I tillegg til bilene har Maserati også en lang historie innen båter og seiling. Noen av klokkene har også funnet inspirasjon her. Det er blant annet utgitt en limited-edition utgave, der klokkekassen har blitt laget av det samme materialet som noen av båtene eller racingbilene blir laget av. Her er hele kolleksjonen utgitt rundt båter, med limited-edition som frontfigur.

I videoen under presenterer Maserati Collection den følelsen de forsøker å skape med klokkene deres. Denne er, som du kan se, tett knyttet til bilene, som igjen fremhever den tette forbindelsen mellom de to.

Klokkegiganten.no er en utnevnt offisiell og autorisert forhandler av Maserati klokker. Dette betyr at når du kjøper en Maserati klokke hos oss, kan du være sikker på å få en ekte klokke med den offisielle garantien.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

19 Produkter

per side