MVMT Klokker

MVMT er et relativt nytt merke, grunnlagt av Jake Kassan og Kramer Laplante, tilbake i juni 2013. De ønsket å skape et merke som kunne fokusere på vakkert design, men til overkommelige priser for alle. MVMTs klokker er minimalistiske og stilige, til virkelig gode priser, men som aldri går på akkord med kvaliteten. 

For å feire MVMTs 5-årsjubileum ba merket fansen om å sende inn videoklipp som viser hvordan de hver brukte tiden sin på det de likte mest. Videoen nedenfor er resultatet av denne spørringen. Den illustrerer virkelig MVMT-ånden og er en måte for MVMT å si takk til fansen. Om fansen sier merkets grunnleggere: “De som inspirerer oss mest, er de som forstår viktigheten av øyeblikket. De som utforsker, følger drømmene sine, skaper og lever uten grenser. ”

Klokkegiganten.no er utnevnt som en autorisert forhandler av MVMT klokker, noe som betyr at du kan være sikker på at klokken du kjøper fra oss er ekte. Du er også dekket av den offisielle garantien gitt av merket. Hvis det er noe galt med klokken din, vil du få rask og effektiv service gjennom oss.

Bruk stigende rekkefølge

45 vare(r)

Drømmen om en global bevegelse

MVMT ble opprettet av Jake Kassan og Kramer Laplante, tilbake i juni 2013 i Los Angeles. De var frustrerte over at det var veldig høye markedspriser for klokker, da de var overbevist om at mote og vakker design burde være tilgjengelig for alle. Med denne filosofien ble selskapet stiftet ved hjelp av en crowdfunding-kampanje som hadde en enorm innvirkning på de to eierne, da de bare ønsket at MVMT skulle være "folks" klokkemerke. Etter stiftelsen ble merket kjent utenfor Los Angeles, i resten av USA, og gradvis i resten av verden. Den raske utviklingen skyldtes i stor grad at merkets fans spredde ordet om det nye merket og dets filosofi på sosiale medier. I 2018, bare fem år etter at merket ble lansert, hadde merket solgt mer enn 1 million klokker globalt. Å nå denne utrolige milepælen i selskapets historie på så kort tid styrket eiernes takknemlighet til MVMT-fansen. Dette er også en av grunnene til at MVMT lytter til og er inspirert av fansen. Samtidig har denne unike dynamikken og samarbeidet mellom MVMT og fansen gjort det mulig for merket å skape et veldig spesielt fellesskap, med klokker for alle og et samfunn rundt dette.

Om klokkene sine sier merket: “MVMT-klokker er bygget for de eventyrlystne, kreative og vågale som ikke er redd for å gå imot normene. Og fremfor alt lager vi klokker med drømmen om å nå vårt endelige mål: å inspirere deg til å leve livet ditt på dine egne premisser.”

En MVMT klokke viser tiden

I motsetning til mange moderne klokker, viser en MVMT-klokke "ganske enkelt" tid. Med en MVMT-klokke kan du ikke få varsler fra telefonen. Du kan ikke svare på samtalene dine eller bruke klokken som GPS. Den måler ikke pulsen eller teller antall forbrente kalorier. En MVMT-klokke viser tiden. Det er et universelt symbol på en enklere tid da teknologi ikke var en essensiell del av dagliglivet. Det er en påminnelse om å leve i øyeblikket, og at hvert øyeblikk teller. Den er minimalistisk i sitt uttrykk og enkel i design. Samtidig ser klokken fantastisk ut på håndleddet.

Bruk stigende rekkefølge

45 vare(r)

  Laster inn...