Oris Klokker

Vi ble i 2016 utvalgt til å være en autorisert internett-forhandler av Oris klokker - du kan dermed være trygg på at du mottar en ekte Oris klokke med offiiell service. Og som Norges eneste Guld Garanti forhandler, tilbyr vi våre kunder en unik 4 års garanti på alle Oris urverk (krever registrering av klokken i Oris's offisielle database). Ingen annen norsk Oris forhandler kan tilby bedre betingelser!

Oris ble stiftet i 1904 i den sveitsiske byen Hölstein av Paul Cattin og Georges Christian. Tiden var annerledes da, og de to mennene signerte en kontrakt med borgermesteren for å produsere klokker i Hölstein. Derfra gikk det raskt og i 1911 hadde Oris ansatt over 300 medarbeidere. Det gikk såpass raskt, at selskapet faktisk måtte bygge hus og leiligheter for de nye urmakerne, slik at det var plass i byen for deres ansatte. I 1925 var den originale fabrikken ikke nok, og Oris hadde seks fabrikker. I 1938 introduserte Oris sin første pilotklokke, som hadde en "pointer calender" -funksjon og en forstørret krone. Det er nettopp denne modellen, som i dag blir gjenutgitt som Oris Big Crown,, som er en av de mest populære seriene fra Oris.

Oris fokuserer utelukkende på automatiske klokker og med sin over 100 år lange historie av å produsere sveitsiske klokker, har de perfeksjonert deres egne verk over tid. Oris verdsetter også deres historie og arv. Vi ser mange gjenutgivelser av historiske modeller, som blir modernisert, men også nye innovative modeller til en pris som er langt under gjennomsnittet sammenlignet med lignende merker og kvalitet. Oris er også stolte over det å være sveitsiske, som er grunnen til hvorfor alle Oris klokker selvfølgleig er laget i Sveits med tilhørende kvalitetskontroll gjennom hele produksjonen. Videre er Oris et av de få uavhengige sveitsiske klokkemerkene, ettersom de fleste andre klokkemerkene er en del av større grupper eller eid av aksjefond. Dette betyr at Oris ikke skal er underlegges andre strategier enn sine egne og kan følge sin egen visjon.

Videoen nedenfor presenterer Oris' over 100 år lange historie, og den gir et unikt innblikk i designet og produksjonen av de fantastiske Oris klokkene.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 114

Side
per side
Angi stigende retning
Mest populære den siste uken:

Fokus på miljøet

Oris har de siste årene satt stor fokus på miljøet. Det har man blant annet sett med de eksklusive limited-edition utgivelsene, som for eksempel i 2019 da Oris utgav en "Clean the Ocean" limited-edition klokke, som fokuserer på all den plasten som forurenser verdenshav. På klokkens bak-kasse ser man et gjenbrukt stykke plast som er et symbol på at det må gjøres noe med problemet. Modellen er utgitt i samarbeid med selskapet Pacific Garbage Screening. Selskapet arbeider nå for å utvikle en flytende plattform som skal være med på å redusere mengden av plast i verdenhavene. Å samarbeide med forskjellige selskaper for å sette fokus på forskjellige problemer er en stadig vanligere ting for Oris, for eksempel deres "Movember" edition med forskellige modeller i samarbeid med Movember Foundation.

Oris har i 2019 satt fokus på bærekraft. Gjennom livsstilsmagasinet Dossier har Oris gått sammen med Rasmus Bjerngaard, som er en gründer og medgründer av selskapet Nextfood. Selskapet produserer bærekraftig mat og planter på en ny måte sammenlignet med tradisjonelt landbruk. Produksjonen av mat og planter skal kunne utvides til store anlegg, hvor den økende befolkningen i verden skal kunne mates på en bærekraftig måte, som ikke påvirker miljøet negativt. I videoen under kan du se mye mer om samarbeidet og om Nextfood.

16 utvalgte nyheter i denne kategorien:

Elementer 1-48 av 114

Side
per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!