Prevetti
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

21 Produkter

Angi stigende retning
per side

Prevetti Klokker

Prevetti-merkets historie begynner i landsbyen Positano på Amalfikysten i Campania, Italia, nær provinsen Salerno. Her tilbrakte merkets to grunnleggere en ferie sammen, hvor et skjebnesvangert møte med en helt unik person og et uforglemmelig innblikk i italiensk kultur og verdier, ble starten på en suksessfull virksomhet. 

Det italienske mottoet 'dolce far niente', som oversatt til norsk betyr 'sødme i ingenting å gjøre', illustrerer perfekt hvordan den italienske livsstilen sentrerer seg rundt de enkle, men vakre tingene i livet, som å leve i og nyte nået til det fulleste. 

Historien begynte kvelden de to grunnleggerne var ute og nøt noen av Italias mest fremtredende spesialiteter på en koselig, lokal restaurant. Her møtte de en velkledd lokal herre med pent stylet hår og en elegant klokke på håndleddet. Mannen introduserte seg selv som Carlo Prevetti. Herr Prevetti hadde en helt spesiell aura over seg; han var selve symbolet på naturlig eleganse, stil og utstrålende selvtillit. Prevetti var også karismatisk og ikke minst hadde han en helt unik evne til å fortelle historier. "Dolce far niente" ble uttrykt i måten herr Prevetti introduserte grunnleggerne for "den italienske måten" på, som blant annet betydde at familie og velvilje kom først i livet.De to gründerne ble derfor invitert til en autentisk italiensk familiemiddag hjemme hos familien Prevetti neste kveld. Her hadde herr Prevettis gamle og søte mor laget de mest smakfulle hjemmelagde spesialitetene som grunnleggerne og familien Prevetti nøt under åpen stjernehimmel i italiensk sommervarme. Det var der, midt i godt selskap og med utsikt over den vakre Amalfikysten, at herr Prevetti fortalte sin personlige historie om sitt liv som urmaker i mer enn 40 år med egen butikk i nærområdet nær Salerno. Han viste gründerne klokkesamlingen sin, som han med stolthet i stemmen fortalte om. Han forklarte at han hadde samlet opp klokkekolleksjonen opp gjennom årene og han forklarte hvordan hver klokke hadde en spesiell betydning for ham. Det interessante med herr Prevettis kolleksjon var at det ikke var den dyreste eller mest eksklusive kolleksjonen man kan forvente av en urmaker, men kolleksjonen var heller en samling av klokker som av en eller annen grunn hadde en følelsesmessig betydning for ham. Herr Prevetti viste blant annet gründerne sin aller første klokke. En enkel, men elegant klokke, gitt til han i bryllupsgave av hans kone på deres første bryllupsdag, da de enda ikke hadde så mye penger. Herr Prevetti forklarte at det ikke var prisen som var avgjørende for ham når det kom til klokkene hans, men tanken og minnene som lå i dem. Det var tydelig at Mr. Prevettis innsikt i klokker var helt forskjellig fra hva de to gründerne var vant til, og etter turen var gründerne fast bestemt på å starte en klokkevirksomhet som hedret Mr. Prevettis arv.

Et merke hvor kvalitetene og verdiene til herr Prevetti skulle komme frem. Oppkalt etter herr Prevetti, var merket ikke bare ment til å produsere klokker som kunne angi tiden og som så bra ut på håndleddet, men de skulle også symbolisere den italienske kulturen og verdiene Mr. Prevetti delte med de to grunnleggerne. Viktigst av alt bør klokkene også være tilgjengelige for alle slags klokke-elskere. 

Herr Prevettis unike innsikt og interessante perspektiver ligger fortsatt til grunn for enhver av gründernes beslutninger for selskapet og bak designinitiativene selskapet tar.

Ordene eleganse, raffinement, selvtillit, karisma og harmoni er derfor nøkkelordene til enhver klokke blant Prevettis moderne og stilige klokkekolleksjoner. Og i Prevettis sanne ånd går man aldri på akkord med kvaliteten, men heller fokuserer på enhver detalje istedenfor. I Prevettis ånd og til ære for Prevetti.  


Klokkegiganten.no er utnevnt til offisiell forhandler av Prevetti i Norge. Dette garanterer deg en klokke som er kvalitetstestet, 100 % ekte og som følger med en offisiell garanti fra merket.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår