Spartos

Spartos Klokker

Maskulint, edgy og kompromissløst er tre ord som kan beskrive både Spartos-klokken og den ikoniske spartanske krigerkulturen fra 6-4-tallet (f.Kr.) som merket henter inspirasjon fra. Med denne inspirasjonen som base, designer Spartos ethvert nytt design med en forestilling om hva en spartansk mann ville ha hatt på håndleddet i dag. 

 

Den spartanske krigerkulturen ble skapt rundt ideen om at en mann var skapt av noe helt spesielt og rundt ideen om at en mann skulle ha en veldig spesifikk tankegang. Mannen måtte være intelligent, være selvdisiplinert, energisk, rettferdig, ærlig og selvfølgelig fysisk sterk. Dermed er Spartos ikke bare et klokkemerke - Spartos symboliserer også en livsstil der besluttsomhet, selvtillit og omsorg for både kropp og sinn er nøkkelen. Klokken vil være en daglig påminnelse om å slippe løs din indre krigermentalitet i møte med nye utfordringer med absolutt fryktløshet. 


Hos Spartos finner du et stort utvalg av edgy, kule og unike klokker for menn i maskuline design. Hver kolleksjon kommer med unike detaljer og spennende designkombinasjoner som sjeldent ses på markedet for denne prisen. Med sitt unike uttrykk oppfordrer Spartos klokkene til å leve livet med samme mentalitet og verdier som den spartanske krigeren. Uten tvil vil du tiltrekke deg oppmerksomhet med en statement klokke som Spartos. I tillegg, så er grunnleggerne av Spartos-merket av den tro at en fantastisk klokke ikke trenger å koste en formue, noe som gjør at du får mye for pengene.  

Klokkegiganten.no er en autorisert forhandler av Spartos klokker. Dette betyr at du er dekket av den offisielle merke-garantien når du kjøper din Spartos-klokke hos oss. I tillegg betyr dette at du kan være 100% sikker på at klokken du kjøper er 100 % ekte.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

33 Produkter

per side