Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa Klokker

“Challenge Time” med Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa oppfordrer deg til å utfordre tiden og oppleve verdens eventyr på din måte. Derfor er enhver Swiss Military Hanowa klokke din ideelle følgesvenn, enten du er på land, i luften eller under vannet. Swiss Military Hanowa klokker består av spesialiserte kolleksjoner, fordelt på følgende kategorier: “Land”, “Air”, “Aqua”, “Ladies”, “Mission” og “IAPF” (International Anti Poaching Foundation). Kolleksjoner som hver på sin måte matcher merkets robuste og sporty design estetikk.

Merk! Produsenten krever et stemplet garantibevis fra en autorisert forhandler for at garantien skal anses som gyldig. Hvis du har kjøpt klokken fra en uautorisert forhandler, er garantibeviset ditt ugyldig i Danmark. Klokkegiganten.no er en autorisert dansk forhandler av Swiss Military Hanowa.

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2

Et merke kjent for sin sveitsiske kvalitet 

Alle Swiss Military Hanowa klokker er “Swiss Made”. Dette er det sveitsiske korset midt i merkets logo et evig symbol på. Det sitter som et løfte til enhver som bruker en Swiss Military Hanowa-klokke, et løfte merket opprettholder. 

Swiss Military Hanowa klokkene er vannavstøtende fra 5 ATM til og med 20 ATM, et mål som alltid er markert på baksiden av en hvilken som helst klokke fra merket. Klokkene er designet med en urkasse i rustfritt stål, og mange modeller er også utstyrt med en safirkrystall og selvlysende visere. Alle klokkene er produsert av ledende sveitsiske produsenter, et uunnværlig element for merkets troverdighet. 

Swiss Military Hanowa går opp i kvalitetskontroll, og det er derfor klokkene er inspisert i alle ledd av produksjonen. På samme måte er alle nye design nøye testet før de blir markedsført for å sikre at klokkene holder ut i situasjoner de er beregnet for.

 

Robuste materialer som holder til elementene

Urkassen og kjeden på en Swiss Military Hanowa klokke er laget av stål av høy kvalitet, som er i samsvar med de strenge reglene for en "Swiss Made" klokke. Fordelen med denne typen stål er at den er ekstremt tøff og korrosjonsbestandig. Noen Swiss Military Hanowa-klokker er til og med belagt med Ion-Plating (IP), en kompleks prosess og teknikk som gjør klokkeoverflaten enda tøffere og motstandsdyktig mot riper. 

Swiss Military Hanowa lærreimer er laget i et raffinert høy kvalitet ekte skinn. 

I tillegg har flesteparten av Swiss Military Hanowa klokker safirglass, noe som gjør klokkens glass ekstremt ripebestandig. Safirglass er et av de tøffeste materialene som er tilgjengelig, med en rangering på 9 (av 10) i Mohs skala. 

 

Historien om Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa er i dag kjent for sin robuste designestetikk. Selskapet ble grunnlagt av Hans Noll i 1963 i Bienne, Sveits. I 1990 ble den robuste designestetikken merkets signaturstil. Merket, da bare kjent som Hanowa, kunne dermed spesialisere seg i å designe robuste sportsklokker til gode priser. Siden den gang har merket vært en ekspert på kombinasjonen av sveitsisk klokke-kvalitet og sporty design. Den har lagt "Swiss Military" til navnet sitt for å understreke at deres klokker delte de samme verdiene som det sveitsiske militæret, som for eksempel robusthet, høy presisjon og evnen til å operere i ekstreme situasjoner. 

I dag er alle Swiss Military Hanowa-klokker offisielt autorisert av det sveitsiske forbund. Merket er også en ekspert på sportsklokker, perfomance og livsstil klokker. Merket forstår viktigheten av å bruke kvalitetsmaterialer, så vel som viktigheten av stylede design, så det er en perfekt match for alle som deler merkets verdier. Derfor er Swiss Military Hanowa-klokker ideelle for den kule, individualistiske personen med en følelse av kvalitet og en aktiv livsstil.

 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 54

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...