Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa Klokker

“Challenge Time” med Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa oppfordrer deg til å utfordre tiden og oppleve verdens eventyr på din måte. Derfor er enhver Swiss Military Hanowa klokke din ideelle følgesvenn, enten du er på land, i luften eller under vannet. Swiss Military Hanowa klokker består av spesialiserte kolleksjoner, fordelt på følgende kategorier: “Land”, “Air”, “Aqua”, “Ladies”, “Mission” og “IAPF” (International Anti Poaching Foundation). Kolleksjoner som hver på sin måte matcher merkets robuste og sporty design estetikk.

Merk! Produsenten krever et stemplet garantibevis fra en autorisert forhandler for at garantien skal anses som gyldig. Hvis du har kjøpt klokken fra en uautorisert forhandler, er garantibeviset ditt ugyldig i Danmark. Klokkegiganten.no er en autorisert dansk forhandler av Swiss Military Hanowa.

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

Et merke kjent for sin sveitsiske kvalitet 

Alle Swiss Military Hanowa klokker er “Swiss Made”. Dette er det sveitsiske korset midt i merkets logo et evig symbol på. Det sitter som et løfte til enhver som bruker en Swiss Military Hanowa-klokke, et løfte merket opprettholder. 

Swiss Military Hanowa klokkene er vannavstøtende fra 5 ATM til og med 20 ATM, et mål som alltid er markert på baksiden av en hvilken som helst klokke fra merket. Klokkene er designet med en urkasse i rustfritt stål, og mange modeller er også utstyrt med en safirkrystall og selvlysende visere. Alle klokkene er produsert av ledende sveitsiske produsenter, et uunnværlig element for merkets troverdighet. 

Swiss Military Hanowa går opp i kvalitetskontroll, og det er derfor klokkene er inspisert i alle ledd av produksjonen. På samme måte er alle nye design nøye testet før de blir markedsført for å sikre at klokkene holder ut i situasjoner de er beregnet for.

 

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

  Laster inn...