TRIWA

TRIWA Klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

15 Produkter

Angi stigende retning
per side
TRIWA er en forkortelse for "Transforming the Industry of Watches". Med sine kreative og fargerike klokker, står det svenske merket Triwa for attitude og individualitet i en ellers ganske så tradisjonell bransje. Hver eneste klokke som forlater den svenske hovedstaden Stockholm, har et unikt design som kan gjenspeile både din personlighet og stil. TRIWA har et bredt utvalg av klokker og sortimentet varierer fra klassiske klokker i tradisjonelle farger og materialer til utradisjonelle og fargerike klokker med et helt eget uttrykk. Kort fortalt, du skiller deg ut med en klokke fra TRIWA.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av TRIWA i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår