TSOVET

TSOVET Klokker

TSOVET ble dannet i California med fokus på å nå ut til de unge og stilsikre. Klokkene er sofistikerte og eksklusive herreklokker i ekte California stil. TSOVET representerer friheten ved å reise og å utforske, samt livsstilen i California. TSOVET er inspirert av gamle aviator-måleinstrumenter fra 40- og 50-årene, som gir dem et karakteristisk look og skiller dem ut fra andre modeller. TSOVET har klart å kombinere det klassiske med det litt utenom det vanlige i klokkene sine og vil garantert gi deg oppmerksomhet. Klokkenes klassiske uttrykk gjør det mulig for enhver mann å finne sin favoritt blant de mange modellene. Klokkenes industrielle design og store størrelse (48 mm!) er unikt.

Skapernes fasinasjon av detaljer er grunnsteinen i utviklingen av TSOVET klokkene, som består av mange unike materiale- og fargekombinasjoner som uten tvil gir inntrykk.Inspirasjonen fra flyinstrumenter gjelder ikke bare designet. Klokkene er produsert i aerospace-grade 316L rustfritt stål, beskyttede detaljer og skrap-frie krystaller. Dette er klokker som er like anvendelige for ekte piloter som for deg og meg!

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av TSOVET i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.

Bruk stigende rekkefølge

5 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

5 vare(r)

  Laster inn...