Vincero
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

3 Produkter

Angi stigende retning
per side

Vincero Klokker - Elevate Your Game

Det hele startet med tre venner i USA; Tim, Aaron og Sean, som møtte hverandre når de begynte på college og ble roommates. Da de var ferdige med college, var ingen i tvil om at de skulle starte deres egen virksom og gjøre det hele på deres måte. De reiste østover til Kina for å hjelpe selskaper med å produsere der. Alt de hadde var en enveisbillett og noen penger i lommen til å leve av i første omgang.

Etter fire år og mange feil, men enda flere erfaringer, tok de tre vennene det neste steget. De var lei av at bunnlinjen var det eneste som betydde noe for selskapene de jobbet med. Det ble satt lite fokus på kvaliteten av produktet, på grunn av bruken av materialer for den lavest mulige prisen. Dette ble selvfølgelig ikke merket av forbrukerne, så all den ekstra fortjenesten havnet i produksjonsselskapenes hender. Det ville de tre venner ikke være med på lenger, så de startet Vincero. I tillegg til deres interesse for håndverket bak å produsere en klokke, beundret de prosessen det tar å lage en lekker klokke, som de fremdeles gjør til i dag. En annen grunn til at Tim, Aaron og Sean valgte å produsere klokker istedenfor andre produkter var at de mente at forbrukeren betalte for mye for dårlig kvalitet. De kunne se at det var mulig å lage klokker med betydelig bedre kvalitet enn lignende klokker til samme eller lavere pris.

Visjonen med Vincero var derfor, og er fortsatt i dag, å lage kvalitets-klokker til en god pris. Alle klokkene kvalitetssikres, og det legges stor vekt på bruk av gode materialer, slik at kunden får stor verdi for pengene i kombinasjon med et moderne design. Vincero legger også stor vekt på samarbeid mellom dem og deres kunder. Mange av deres nye utgivelser og serier er laget i samarbeid med eksisterende og potensielle kunder eller basert på tilbakemeldinger fra kundene. Vincero er derfor mer et fellesskap enn et fjernt merke som du ikke kan komme i kontakt med.

Klokkegiganten.no er en autorisert forhandler av Vincero, dermed kan du med sikkerhet kjøpe din Vincero klokke hos oss!

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår