Vincero Klokker - Elevate Your Game

Det hele startet med tre venner i USA; Tim, Aaron og Sean, som møtte hverandre når de begynte på college og ble roommates. Da de var ferdige med college, var ingen i tvil om at de skulle starte deres egen virksom og gjøre det hele på deres måte. De reiste østover til Kina for å hjelpe selskaper med å produsere der. Alt de hadde var en enveisbillett og noen penger i lommen til å leve av i første omgang.

Etter fire år og mange feil, men enda flere erfaringer, tok de tre vennene det neste steget. De var lei av at bunnlinjen var det eneste som betydde noe for selskapene de jobbet med. Det ble satt lite fokus på kvaliteten av produktet, på grunn av bruken av materialer for den lavest mulige prisen. Dette ble selvfølgelig ikke merket av forbrukerne, så all den ekstra fortjenesten havnet i produksjonsselskapenes hender. Det ville de tre venner ikke være med på lenger, så de startet Vincero. I tillegg til deres interesse for håndverket bak å produsere en klokke, beundret de prosessen det tar å lage en lekker klokke, som de fremdeles gjør til i dag. En annen grunn til at Tim, Aaron og Sean valgte å produsere klokker istedenfor andre produkter var at de mente at forbrukeren betalte for mye for dårlig kvalitet. De kunne se at det var mulig å lage klokker med betydelig bedre kvalitet enn lignende klokker til samme eller lavere pris.

Visjonen med Vincero var derfor, og er fortsatt i dag, å lage kvalitets-klokker til en god pris. Alle klokkene kvalitetssikres, og det legges stor vekt på bruk av gode materialer, slik at kunden får stor verdi for pengene i kombinasjon med et moderne design. Vincero legger også stor vekt på samarbeid mellom dem og deres kunder. Mange av deres nye utgivelser og serier er laget i samarbeid med eksisterende og potensielle kunder eller basert på tilbakemeldinger fra kundene. Vincero er derfor mer et fellesskap enn et fjernt merke som du ikke kan komme i kontakt med.

Klokkegiganten.no er en autorisert forhandler av Vincero, dermed kan du med sikkerhet kjøpe din Vincero klokke hos oss!

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2

Veni, Vidi, Vici

Det berømte italienske uttrykket Veni, Vidi, Vici - Løst oversatt til norsk "Jeg kom, jeg så, jeg seiret" stammer visstnok helt fra Julius Cæsar, da han ekspanderte hans romerske imperiet. Vincero, som er veldig italiensk-inspirert, har adoptert det som mottoet. For Vincero har det to betydninger. Først av alt vil de lage de beste klokkene til den beste prisen. Vincero har ikke som sitt formål å skape den mest eksklusive klokken til flere millioner kroner. De ønsker å lage den perfekte klokken for sine forbrukere. Derfor bruker de mye tid sammen med forbrukeren for å utvikle sitt merke og sine klokker best mulig. Dette innebærer både pris, kvalitet og design.

Deretter ønsker de å utstråle den selvsikkerheten, som Julius Cæsar hadde, når han sa den berømte frasen. En Vincero-klokke skal gi deg selvtillit, og det skal hjelpe deg med å presse de ytterste grensene. En Vincero-klokke er et symbol på at du kan nå dine mål, dersom du jobber hardt nok og tror på deg selv. Vincero har derfor gravert mottoet Veni, Vidi, Vici på baksiden av klokken, hvor et lite stykke marmor også befinner seg for å minne deg på at alle klokkene er unike ettersom at alle marmor stykkene har hvert sitt unike utseende.

Videoen under forklarer Vinceros produksjon. Her kommer det tydelig frem hvor viktig hver eneste detalje er for Vincero:

Vincero Chrono S

Vinceros Chrono S serie er den mest populære serien hos Vincero. Som navnet avslører er Chrono S serien Vinceros Kronograf klokker, som er tilgjengelige i forskjellige kombinasjoner av farger, og med enten et armbånd eller en lekker lærreim i italiensk skinn. Kronograf klokken er en klokke som de fleste har i samlingen sin, og det er definitivt en klokke du bør ha hvis du ikke har den allerede! Den passer til alle anledninger og med den lekre kvaliteten får du en kronografklokke som varer i mange år.

Videoen under introduserer kort Chrono S serien, hvor et utvalg av de mange modellene og kombinasjonene blir presentert:

Vincero The Kairos

The Kairos er Vinceros helt vanlige klokke. Du får ingen kronograf eller andre fancy funksjoner foruten dataviseren, som er plasert ved kl. 3 indikatoren. Foruten de mange farge kombinasjonene som finnes i Kairos serien, kan du velge mellom et nettet-armbånd eller en lærreim, som i Chrono S serien, er laget av skinn av høy kvalitet fra Italia. Alle remmene har quick release, så du enkelt kan skifte dag til dag eller sommer til vinter. Eller bare slik at det passer med antrekket ditt.

Se The Kairos bli introdusert kort i videoen under med et utvalg av modeller:

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 86

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...