Wenger Klokker

Wenger Watches er en sveitsisk klokkeprodusent som lager klokker for kvinner og menn som er glad i friluftsliv og som har en aktiv hverdag. Wenger tilbyr en unik kombinasjon av kvalitet, allsidighet og sveitsisk håndverk. Wenger klokkene har flere avanserte funksjoner som for eksempel kompass- svært praktisk når man befinner seg ute i naturen. Disse klokkene er laget for å leve opp til militære standarder, noe som betyr at de kan håndtere tøffe forhold som ekstrem kulde, fuktighet, støt, magnetisme og store høydeforskjeller. Wenger er også merket som har produsert den velkjente sveitsiske lommekniven. På denne siden kan du velge og vrake blant flere forskjellige kolleksjoner som Wenger Squadron, Sea Force Chrono, Grenadier og Terragraph. Dersom du har en aktiv livsstil og er på utkikk etter en tidløs hverdagsklokke som er moderne, elegant og "Swiss Made" til en rimelig pris, så er Wenger merket for deg. Her snakker vi virkelig kvalitet og valuta for pengene.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Wenger i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 3 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.
Laster inn...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!