WeWOOD

WeWOOD Klokker

WeWood fra Italia produserer helt unike og miljøvennlige treklokker. Klokkene lages hovedsaklig av resirkulert treverk og mekanikken leveres av Miyota som med stor ekspertise leverer mekaniske deler til klokke produsenter fra hele verden. WeWood har et stort fokus på å bevare naturen og bedriften har et overordnet mål om å støtte gjenoppbyggingen av vårt økosystem. Gjennom et samarbeid med American Forests, som siden 1990 har plantet mer enn 40 millioner trær, plantes derfor et nytt tre for hver eneste WeWood klokke som blir solgt. Produktene er 100% naturlig og inneholder ingen kunstige eller giftige stoffer. Når du kjøper en Wewood klokke, kan du derfor være trygg på at du får et komfortabelt produkt av høy kvalitet som er både miljøvennlig og trendy.

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av WeWood klokker i Norge. Derfor kan du være helt trygg på at klokken er 100% ekte, samt at du får 2 års offisiell service og garanti. Kontakt vår kundeservice hvis vi ikke har akkurat den modellen du leter etter.
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

1 Produkt

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!