WobL Klokker

La oss introdusere WobL: Verdens minste vekkerklokke! WobL er et amerikansk selskap som spesialiserer seg i produksjon av digitale armbåndsur med to unike spesialiseringer: Alarm + Barn. WobL passer for alle, men ... dersom du har noen form for funksjonsvariasjon, kan WobL være det beste alternativet for deg. Dersom du glemmer tiden lett ... glemmmer å spise, drikke, ta insulin/medisin, gå på toalettet - eller dersom du lider av hørselstap, slik at du f.eks. ikke hører skoleklokka ringe inn/ut fra friminuttet/timen ... da kan WobL gjøre livet enklere.

Hva er så spesielt med WobL? Til å begynne med har klokkene 8 individuelle alarmer, og de kan lyde, vibrere eller gjøre begge deler samtidig.
Nedtellingstimer, fra 15 minutter til 24 timer.
En sikkerhetsmekanisme slik at innstillingene ikke kan endres ved en feiltakelse.
3 ATM-vannmotstand = de kan overleve selv om de tilfeldigvis får vann på seg når du børster tennene eller vasker hendene.
Borrelåsarmbåndet gjør at klokken enkelt kan passe perfekt, og sitte komfortabelt - uten å irritere på noen måte.

Merk: Selv om klokkene hovedsakelig er laget for barn, kan de selvfølgelig også bæres av unge eller voksne. Da må antagelig armbåndet byttes ut, så husk på det.

Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av WobL Klokker. Dette betyr at du kan være 100% sikker på klokken du kjøper fra oss er 100% ekte og at den dekkes av den 2 års lange offisielle garantien.

Bruk stigende rekkefølge

14 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

14 vare(r)

  Laster inn...