Nethuns

Lys opp ethvert rom du går inn i med - Nethuns Lava II 600M Automatic Diver LS212

Flere visninger

Nethuns Lys opp ethvert rom du går inn i med - Nethuns Lava II 600M Automatic Diver LS212
Kode: LS212

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Respekterer deg selv nok til å vite at du fortjener det aller beste"

Er du klar for en enestående kvalitet kombinert med vakkert design?! Nethuns er et såkalt mikromerke som er skapt av ekte klokke-entusiaster som ønsket å produsere virkelig gode og solide armbåndsklokker til en rimelig pris - til tross for de fine materialene som ble brukt i produksjonen. Er du en mann som verdsetter god kvalitet, gode materialer og et flott design? Da er denne klokken noe for deg! Lys opp ethvert rom du går inn i med din nye Nethuns Lava II 600M Automatic Diver klokke! Det er dette det er snakk om, når man sier "du får virkelig mye for pengene".

Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 3 715 Spar 11%

Spesialpris kr 3 295

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Seikoautomatikk
Denne klokken drives av et Seiko NH35A automatikk-urverk og har 24 juveler og 41 timers reserve.

Super Luminova
Klokkens visere er belagte med Super Luminova pigment, som gir opptil 10 ganger mer effektiv opplysende effekt enn tradisjonell pigmentering. Er ikke radioaktiv.

Roterende bezel
Klokken er utstyrt med en roterende ramme (bezel) som kan brukes til å markere starten eller slutten på et tidsintervall.

Skruekrone
Motvirker vann fra å trenge inn i klokken. For å stille inn klokken skal kronen skrus opp, hvorpå klokken kan justeres.

Heliumventil
Klokken er utstyrt med en heliumventil, som motvirker skade på klokken ved trykk i forbindelse med bruk av helium ved dykking.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Automatisk urverk
Dette model har et automatikk urverk, som opplader energi mens du beveger dig

Vannbeskyttende: 600 meter (60 bar)
Klassifisert til 60 bar eller 600 meter, og dermed perfekt til å svømme og dykke med. Meterverdien (600) er ikke det samme som tillatt dykkedybde. Verdien refererer til lufttrykket som benyttes i testen for vanntetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som motsvarer 600 meter. Ettersom man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen, er den vannbeskyttende dykkedybden altså lavere enn 600 meter.

Viktig: Kondens!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken, som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selv om duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres, vil fukt legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre, selv om de er vanntette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørstemperatur eller badstue. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 45 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Sikkerhetsmekanisme
Denne klokken har ekstra sikkerhetsmekanisme som forhindrer at låsen åpner seg ved et uhell.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 45 mm
Tykkelse 15 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/pin (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 24 mm
Glass Safir
Urverk Automatisk
Vannbestandighet 60 atm (dykking)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Lenke/rem farge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Blå
Merke Nethuns
Varenummer LS212
EAN 212212212212
Link type on strap Pin Links
Kjønn Herre
Omtale

Lys opp ethvert rom du går inn i med - Nethuns Lava II 600M Automatic Diver LS212 er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 15 mm.

  Laster inn...