Olivia Burton

Olivia Burton Semi Precious OB16SP14

Flere visninger

Olivia Burton Olivia Burton Semi Precious OB16SP14
Kode: OB16SP14

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame
Leveringstid: 3-8 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Olivia Burton er et engelsk mærke som lager unike dameklokker, inspirert av vintage mote og naturen. Alle klokkene har sitt eget flotte uttrykk som man fort blir forelsket i, og Olivia Burton har virkelig skilt seg ut blant de nye populære merkene de siste årene.

Klokkegiganten er offisiell forhandler av Olivia Burton, som betyr at du får den offisielle garanti og er garantert en ekte  Olivia Burton klokke når du handler hos oss.

Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 2 095 Spar 10%

Spesialpris kr 1 895

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Størrelse
Klokken har en 34 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 34 mm
Tykkelse 10 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 12-20 cm i omkrets)
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 1 atm (vannsprut)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Krem, Rosa
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Rosegull
Urskivefarge Rødguld, Sølv
Merke Olivia Burton
Varenummer OB16SP14
EAN 7613272306027
Kjønn Dame
Omtale

Olivia Burton Semi Precious OB16SP14 er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Laster inn...