Police

La din feminine side skinne! - Police Cyber PL12898JSB/02C

Flere visninger

Police La din feminine side skinne! - Police Cyber PL12898JSB/02C
Kode: A12898JSB02C
Type: Dame, Herre
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"We face what you fear."

Ser du etter en klokke med en mer sporty look? Er det funksjonelle aspektet ved en klokke viktig for deg? Da er denne klokken for deg! Police Cyber klokken har en stoppeklokke-fuksjon, verdensklokke, 3 daglige alarmer og mye mer! La din feminine side skinne uten at den overskinner de tøffe egenskapene ved din karakter!

Vi er offisiell forhandler av Police klokker hvilket sikrer deg garanti for et ekte og kvalitetssikret Police armbåndsur.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 2 245 Spar 76%

Spesialpris kr 535

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Verdensklokke
De største byene i verden er for-programmert i klokken, så ved å velge din aktuelle by (eller by nærmest deg i samme tidssone), vil klokken automatisk vise korrekt tid.

3 daglige alarmer
Alarmene bruker et akustisk signal, som minner deg om repeterende hendelser på det fastsatte tidspunkt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne modellen har tre uavhengige alarmer som gir fleksible påminnelser om vigtige avtaler.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

Stoppeklokke - 1/100 sek. - 10 timer.
Klokken kan lagre 10 omgangstider. Klokkens målekapasitet er opp til 10 timer.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Lys funksjon på display
Ved et trykk på en knapp lyses klokkens digitale tall/display opp.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 45 mm
Tykkelse 14 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Police
Varenummer A12898JSB02C
EAN 4895148622704
Kjønn Dame, Herre
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

La din feminine side skinne! - Police Cyber PL12898JSB/02C er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

  Laster inn...