Pulsar

Pulsar Chronograph Silicone PT3465

Flere visninger

Pulsar Pulsar Chronograph Silicone PT3465
Kode: PT3465X1

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne armbåndsklokken til menn er designet og produsert av Pulsar og er fra deres spennende kolleksjon av Pulsar herreklokker.

Vi har blitt utnevnt som en autorisert internettforhandler av Pulsar klokker. Dermed vil du motta en nyprodusert og ekte Pulsar-klokke, sendt i den offisielle Pulsar-gaveesken, dersom du bestiller klokken via Klokkegiganten.no.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 2 245 Spar 7%

Spesialpris kr 2 085

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

24-timers ekstra urskive
Tiden angis i et 24 timers format på en mindre skive i klokkens sentrum.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 45 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 24 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Blå, Sort
Urskivefarge Blå, Sort
Merke Pulsar
Varenummer PT3465X1
EAN 4894138022807
Kjønn Herre
Omtale

Pulsar Chronograph Silicone PT3465 er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...