Rothenschild

Rothenschild Bergamo 6 Watch Winder RS-2300-BK

Flere visninger

Rothenschild Rothenschild Bergamo 6 Watch Winder RS-2300-BK
Kode: mid-13876

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne eksklusive klokkevikleren er produsert av Rothenschild-merket. Modellen her har plass til 6 klokker drevet av 3 uavhengige motorer, slik at du kan variere daglige omdreininger og rotasjonsmønstre i henhold til den optimale innstillingen for lading av de enkelte klokker.

Rotasjonsinnstillingene for denne modellen er 900, 1200, 1800 eller 2300 omdreininger per dag, og rotasjonen kan stilles til venstre, høyre eller frem og tilbake. Merk at klokker på denne modellen har en bredde på omtrent 3 cm, så klokker med veldig brede kjeder eller spenner er ikke egnet for denne modellen.

Klokkegiganten.no er utnevnt til å være en offisiell Rothenschild forhandler. Du vil dermed motta et ekte og kvalitetssikret Rothenschild-produkt. Varen sendes i ekstra sikker fraktkasse for optimal beskyttelse.

NB: På grunn av størrelsen til Rothenschild produktene, kan det ikke bestilles gave-innpakning til disse produktene. Papiret blir nemlig ofte krøllet/skadet under transport. Bestilles gave-innpakning med produktet, vil beløpet bli refundert om du tar kontakt med oss.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 5 395 Spar 47%

Spesialpris kr 2 855

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Dimensjoner
530 x 220 x 200 mm. 5,5 kg.

Mulighet for å programmere omdreiningene
Denne watch winderen gir deg mulighet til å programmere i intervaller hvordan klokkens omdreininger skal være. Klokken kan dreie til venstre, høyre, samt frem og tilbake.

Tre
Produktet er produsert av tre i høy kvalitet.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Datovisning Nei
Merke Rothenschild
Varenummer mid-13876
EAN 138762300
Omtale

Rothenschild Bergamo 6 Watch Winder RS-2300-BK er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...