Rothenschild

Rothenschild Chicago 1 Watch Winder RS-2099-BK

Flere visninger

Rothenschild Rothenschild Chicago 1 Watch Winder RS-2099-BK
Kode: mid-13864

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne eksklusive klokkevikleren er produsert av Rothenschild-merket. Modellen her har plass til 1 klokke.

Rotasjonsinnstillingen for denne modellen er omtrent 1800 omdreininger per dag, og rotasjonen følger syklusen 8 minutter venstre rotasjon, 52 minutter hvile, 8 minutter rotasjon høyre, 52 minutter hvile (hvoretter syklusen gjentas). For de fleste moderne klokker er dette rotasjonsprogrammet den optimale rotasjonsfrekvensen og rytmen.

Klokkegiganten.no er utnevnt til å være en offisiell Rothenschild forhandler. Du vil dermed motta et ekte og kvalitetssikret Rothenschild-produkt. Varen sendes i ekstra sikker fraktkasse for optimal beskyttelse.

NB: På grunn av størrelsen til Rothenschild produktene, kan det ikke bestilles gave-innpakning til disse produktene. Papiret blir nemlig ofte krøllet/skadet under transport. Bestilles gave-innpakning med produktet, vil beløpet bli refundert om du tar kontakt med oss.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 2 695 Spar 29%

Spesialpris kr 1 905

 
5.0 star rating 3 Vurderinger
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Dimensjoner
160 x 170 x 200 mm. 1,8 kg.

Mulighet for å programmere omdreiningene
Denne watch winderen gir deg mulighet til å programmere i intervaller hvordan klokkens omdreininger skal være. Klokken kan dreie til venstre, høyre, samt frem og tilbake.

Tre
Produktet er produsert av tre i høy kvalitet.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Datovisning Nei
Merke Rothenschild
Varenummer mid-13864
EAN 138642099
Omtale

Rothenschild Chicago 1 Watch Winder RS-2099-BK er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...