Sikker handel på Klokkegiganten.no

Laster inn...
Det er viktig for oss i Klokkegiganten at du som kunde føler at det er trygt å handle hos oss. Derfor samarbeider vi med Trygg e-handel og benytter oss av E-pay Sikker Betaling med SSL-kryptering for å garantere trygg handel for deg som forbruker. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan vi arbeider med sikkerhet i Klokkegiganten.no


Trygg E-handel

Trygg E-handel ble grunnlagt i 2007 med mål om å øke forbrukernes bevissthet om sine rettigheter når de handler på Internett og samtidig stille krav om at e-forhandlere skal være tydelig på hvilke betingelser som gjelder når du handler hos dem. Flere forbrukerorganisasjoner i Norge har deltatt i etableringen av en 12-punktsliste som utgjør kravene som må innfries for å bli sertifisert av Trygg e-handel. Blant annet stilles det krav til at selskapet skal være åpen om deres identitet, ha sikre prosedyrer for håndtering av personlige data, bruke sikre betalingsløsninger og har en stabil økonomi. Se hele listen her.

Når du handler fra et selskap som har Trygg e-handel betyr det at selskapet forplikter seg til å følge en rekke krav. Kun stabile og anerkjente e-handelselskaper har rett til å bære sertifisering fra Trygg e-handel.


Sertifiseringens validitet

Sertifiseringen foretas gjennom kontroll av selskapet, og at 12 punktslisten fra Trygg E-handel blir oppfyllt, satt av sikker e-handel. Dette gjøres kontinuerlig, og kontrollene omfatter prøver av selskapets leveranser, kommunikasjon og kundeservice som utføres av Norsk Distansehandel.

Du som forbruker kan også klage på et selskap via sikker e-handel. Ved alvorlige feil kan bestillingen alltid trekkes tilbake med øyeblikkelig virkning. Dette betyr at du som forbruker kan føle deg trygg når du handler i vår nettbutikk. Du kan også stole på at sertifiseringen alltid er oppdatert og nøyaktig.

Les mer om Trygg e-handel og 12-punktslisten.


SSL-Kryptering

Når du handler hos Klokkegiganten.no er du alltid sikret mot misbruk av dine kortopplysninger. Vi bruker en såkalt SSL-kryptering på betalingssiden, som betyr at din kredittkortinformasjon overføres kryptert via en sikker forbindelse. SSL-krypteringen er per i dag det tryggeste alternativet når det gjelder kryptering av data, og brukes av alle større betalingsinstitusjoner.

Du kan se at den sikre forbindelsen er opprettet ved synligheten av en hengelås nederst på statuslinjen i nettleseren din, eller ved at adressefeltet hvor det normalt står 'http' endres til 'https'. Det er bare på selve siden hvor kortopplysningene tastes inn at du kan se hengelåsen og s´en. Overnevnte er juridiske krav og skal gjelde for alle nettbutikker du handler hos. Sjekk derfor alltid disse 2 tegnene når du handler på nettet.

Les mer om SSL kryptering.


Epay

Vi benytter oss av ePay betalingsløsning som er PCIsertifisert med VISA / MasterCard, hvilket betyr at 200 sikkerhetspunkter må oppfylles. EPay er en betalingsløsning som fungerer akkurat som en kortterminal - tilknyttet en nettside som en virtuell betalingsterminal.

Det eksterne firmaet Fort Consult sertifiserer bedrifter som selger betalingsløsninger. De skanner regelmessig gjennom Epays system for sikkerhetshull, og en gang i året de legger mye tid og ressurser på å prøve å hacke Epays systemer. Samarbeidet med Fort Consult sørger dermed or at sikkerheten alltid er svært høy og at systemet kontinuerlig er oppdatert. Med ePay, kan du som kunde føle deg trygg på å bruke kortet ditt på internett.

Les mer om sikkerhet med ePay.
Lær mer om PCI sertifisering.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår