Skagen

Skagen Connected Falster 2 Gen 4 SKT5100

Flere visninger

Skagen Skagen Connected Falster 2 Gen 4 SKT5100
Kode: SKT5100

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiell forhandler av Skagen klokker, og du mottar derfor en 100 % original og kvalitetstestet Skagen klokke om du handler via vår butikk. Gyldig garantibevis medfølger.
Se spesifikasjoner
Pris kr 3 575
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Pulsmåler
Klokkens optiske sensor kan måle pulsen din, og kan blant annet produsere diagrammer over utviklingen av hjertefrekvensen din i løpet av dagen.

Aktivitets-tracker
Mål din daglige aktivitet. Hvor mange skritt tar du? Hvor mange kilometer? Hvor mange kalorier forbrenner du? Alt dette og mer forteller klokken deg.

GPS
Denne klokken har et innebygd Global Positioning System også kalt GPS som kan indikere din nåværende posisjon eller rute for f.eks.løping eller sykling.

NFC-chip
Klokken har en innebygget NFC-chip som kan brukes til betaling på betalingsterminaler som støtter NFC-bruk med Google Pay.

Google Assistant
Enklere klokkeinteraksjon med Google Assistant som kan gjenkjenne stemmekommandoer.

Touchscreen-funksjon
Få varsler om e-post, om hvem som ringer telefonen din, og se tekstmeldingene dine direkte på håndleddet.

Trådløs synkronisering
Synkronisering av data mellom telefonen og klokken gjøres uten bruk av kabel og skjer helautomatisk.

Trådløs lading
Disse smartwatch-klokkene trenger ikke være koblet til en kabel når du lader. Bare legg klokken på toppen av lademagneten, og den smarte teknologien fikser resten.

Kontroller musikken din
Kontroller smarttelefonens musikk direkte fra klokkens touch-skjerm, uansett om du bruker Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play osv. (Gjelder kun Android)

Automatisk oppdatering av tid og dato
Det er slutt på at klokken din enten går for langsomt eller for raskt - selv når du er i utlandet. Klokken oppdaterer automatisk tiden i forhold til den tidssonen du befinner deg i.

Du bestemmer selv klokkeskivens design
Du har total kontroll over hvordan klokkeskiven skal se ut. Velg fritt blant de mange flotte alternativene, og tilpass fargene og funksjonene som passer deg.

Alarmfunksjon
Uansett om du foretrekker vibrasjoner eller lyd, kan klokken minne deg om viktige tidspunkt eller begivenheter som du skriver inn i kalenderen eller stiller inn i vekkerklokken.

Tekniske spesifikasjoner
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100. Kompatibel med Android 4.4+ og iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: Ca. 24 timer avhengig av bruk.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 40 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 40 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Silikon
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sort
Urskivefarge Sort
Merke Skagen
Varenummer SKT5100
EAN 4013496047196
Omtale

Skagen Connected Falster 2 Gen 4 SKT5100 er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...