Solipse

La skjønnheten skinne med - Solipse Diamond Facet SOW6901

Flere visninger

Solipse La skjønnheten skinne med - Solipse Diamond Facet SOW6901
Kode: SOW6901

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"It's hard to be a diamond in a rhinestone world." - Dolly Parton

Ser du etter en unik klokke som kan gjenspeile ditt indre jeg? Da ser du på riktig klokke! Klokken får frem din endeløse verdi, samt at den lar deg skinne hvor enn du går! En kvinne av slik skjønnhet trenger en klokke til å matche nettopp den! Ikke nøy deg med noe mindre verdifullt enn det hjertet ditt gjenspeiler i din karakter! Solipse Diamond Facet klokken er en del av Diamond Facet kolleksjonen og har et vakkert facet-kutt glass i diamantmønster. Klokken er bare 29mm bred, og har en flott slank lærstropp på bare 8mm. La skjønnheten din skinne i dag med Solipse Diamond Facet!

Vi er utnevnt som en offisiell forhandler av Solipse klokker. Derfor kan du være sikker på at du mottar en ekte Solipse klokke levert i en flott gaveske.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 995 Spar 44%

Spesialpris kr 555

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 29 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Diamanter
Klokken er produsert med ekte diamanter.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 29 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 13-21 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 8 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassefarge Krystal, Sølv
Urskivefarge Blå, Krystall, Turkis
Merke Solipse
Varenummer SOW6901
EAN 690169016901
Kjønn Dame
Omtale

La skjønnheten skinne med - Solipse Diamond Facet SOW6901 er 29 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...