Solipse

Solipse Diamond Facet SOW6901

Flere visninger

Solipse Solipse Diamond Facet SOW6901
  • Kode: SOW6901
  • Type: Dame
Denne elegante dameklokken er designet av merket Solipse, og er en del av deres Diamond Facet kolleksjon. Alle klokkene i denne kolleksjonen har et vakkert facet-kutt glass i diamantmønster. Klokkene er bare 29mm brede, og har en flott slank lærstropp på bare 8mm. En ekstrem elegant dameklokke til en spektakulær pris.

Vi er utnevnt som en offisiell forhandler av Solipse klokker. Derfor kan du være sikker på at du mottar en ekte Solipse klokke levert i en flott gaveske.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 945 Spar 57%

Spesialpris kr 405

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 29 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 13-21 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 8 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassefarge Krystal, Sølv
Urskivefarge Blå, Krystall, Turkis
Varenummer SOW6901
EAN 690169016901
Kjønn Dame
Omtale

Solipse Diamond Facet SOW6901 er 29 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...