Zinvo

Zinvo Blade Fusion

Flere visninger

Zinvo Zinvo Blade Fusion
Kode: Blade Fusion

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne unike armbåndsklokken er produsert av det amerikanske merket Zinvo; et merke som produserer ekstremt innovative armbåndsklokker med moderne og iøynefallende design. Vi er utnevnt som den offisielle forhandleren av Zinvo klokker , noe som betyr at du mottar en ekte Zinvo klokke med gyldig garanti, så lenge du handler hos os. Klokken blir levert i presentabel gaveeske.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 3 215 Spar 30%

Spesialpris kr 2 255

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Miyota 8215 automatisk urverk
Klokken er utstyrt med et automatisk selvopptrekkende Miyota 8215 urverk, som har 21 juveler, 21.600 vibrasjoner i timen og cirka 42 timers strømreserve ved full opplading (antall timer klokken går, selvom den ikke er i bevegelse).

Gjennomsiktig bak-kasse
Klokken er designet med en gjennomsiktig bak-kasse, slik at du kan se inn til klokkens indre.

Roterende Zinvo turbine-urskive
Klokken er produsert med en skreddersydd turbine-urskive som roterer sekundært på klokkens skive.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirbelagt mineralglass
En kombinasjon av mineralglass og safirkrystaller som, ifølge produsenten, gjør klokken din bedre rustet mot slitasje enn tradisjonelt mineralglass.

Automatisk urverk
Dette model har et automatikk urverk, som opplader energi mens du beveger dig

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tåler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 44 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 44 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-23 cm i omkrets)
Glass Safirbelagt mineralglas
Urverk Automatisk
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Grå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Kobber, Rosegull, Sølv
Urskivefarge Sølv
Merke Zinvo
Varenummer Blade Fusion
EAN Zinvo Blade Fusion
Kjønn Herre
Omtale

Zinvo Blade Fusion er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...