Laster inn...

Aistrup Classic Sapphire Chronograph AIW8701

Spar 68%
Vür pris kr 899 Før pris kr 2 799
Aistrup
PĂĽ lager
Avsendes straks pü alle hverdager ved bestilling før kl.15.00
Denne vakre herreklokken er produsert og designet av danske Aistrup klokker, og er en del av deres Aistrup Classic kolleksjon. Klokken er omtrent 41 mm bred og drives av et VK63 batteridrevet kvalitets urverk fra Seiko. Urverket har en presisjonstoleranse på +/- 20 sekunder per måned. I tillegg til den tradisjonelle tidsvisningen har klokken også en analog stoppeklokke (kronograf) og 24-timers visning. Denne utrolige urskiven er beskyttet av ripebestandig safirglass. Vi er offisiell forhandler av Aistrup klokker, så du mottar denne klassiske herreklokken i offisiell boks med gyldig garanti.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

Seiko VK63 urverk
Denne vakre klokken drives av et batteridrevet VK63 kronograf presisjonsurverk fra Seiko. I tillegg til den tradisjonelle tidsvisningen har urverket ogsü en analog stoppeklokke (som müler opptil 60 minutter) og 24-timers visning. Klokkens nøyaktighetstoleranse er +/- 20 sekunder per müned.

Tachymeter
Kan brukes til ü beregne blandt annet hastighet. Müles for eksempel tiden det tar en bil ü kjøre 1 km, vil hastigheten kunne leses pü tachymeteret ut for sekundvisernes posisjon.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stül og overgüs kun av diamanter pü Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare lett berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altsü ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpüvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altsü vesentlig mindre enn 50 meter. Og produktet tüler ikke mere vann enn lett vannsprut/regn.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstür et undertrykk i klokken som kan forürsake at kondens oppstür. Du vil se duggdrüper under glasset hvis dette skjer. Gü umiddelbart til urmaker for ü üpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forürsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstü hvis du gür fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstür er altsü ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 41 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulÌr urkasse, er diameteren reelt bredden mült fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til ü stille klokken) og knappene nür de müler bredden, men vi forsøker ü standardisere alle klokkene ved ü ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stĂĽl

Størrelsesguide
Passer klokken til hündleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom ürene, og i dag er den typiske herreklokken i omrüdet mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite hündledd, bør du se etter klokker pü rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort hündledd, bør du se pü klokker pü rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen pü urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og mü ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual pü norsk, men manual pü engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer pü Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert pü døren / NÌrmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert pü døren / til nÌrmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Diameter41 mm
Tykkelse11 mm
VarenummerAIW8701
EAN5714064003888
MerkeAistrup
KjønnHerreklokker
LenketypeSkinn
Lenke/rem fargeSort
Rem/lenke bredde21 mm
Lenke/rem lengde14-23 cm
LĂĽstypeSpenne
UrkassematerialeRustfritt stĂĽl
Gjennomsiktig baksideNei
UrkassefargeGull
UrskivefargeSort
GlassSafir
Vannbestandighet5 atm (vannsprut/regn)
UrverkKvarts
Størrelsesguide


Hvordan müles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen mült fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til ü innstille klokken) og knappene nür de müler bredden, men vi forsøker ü standardisere ved ü ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden pü klokken i profil - er angitt med ü müle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Verktøy og vedlikehold

For ü justere størrelsen pü klokke med lenke, sü für du en stor rabatt pü disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til ü justere lenke - Veil.Pris 148 og Til ü bytte klokke rem/stift - Veil.pris 149 kr for ü ta av eller bytte remmen pü klokken din.

Hvis du vil fjerne riper pü metall-lenker, sü mü du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du vÌre veldig uheldig og fü riper i glasset pü klokken din, sü gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper pü klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Casio Edifice EFB-700D-2AVUEF
Casio Edifice EFB-700D-2AVUEF
Før pris kr 2 399
Se mer
TW Steel Swiss Volante SVS103 TW Steel Swiss Volante SVS103
TW Steel Swiss Volante SVS103
Før pris kr 3 299
Se mer
Casio G-Shock CasiOak GA-B2100-3AER Casio G-Shock CasiOak GA-B2100-3AER
Casio G-Shock CasiOak GA-B2100-3AER
Før pris kr 2 399
Se mer
Lorus Mens RG841CX5
Lorus Mens RG841CX5
Før pris kr 699
Se mer
Prevetti Sunbeam 200m ProDiver PR1801 Prevetti Sunbeam 200m ProDiver PR1801
Prevetti Sunbeam 200m ProDiver PR1801
Vür pris kr 1 599 Før pris kr 4 099
Se mer
Festina Chronograph F20519/1
Festina Chronograph F20519/1
Før pris kr 2 699
Se mer
Timex Chicago TW2U38800
Timex Chicago TW2U38800
Vür pris kr 1 099 Før pris kr 1 699
Se mer

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til ü identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss ü forbedre vür hjemmeside, sü den bedre imøtekommer behovet til vüre besøkene, og forbedrer opplevelsen pü hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkür