Aistrup

Infinity

Detaljer

Raindrop

Detaljer

Classic

Detaljer

Titanium

Detaljer
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 66

Angi stigende retning
Side
per side

Aistrup Klokker

Aistrup er et danskeid klokkemerke. Merket er inspirert av det rene minimalistiske uttrykket som kjennetegner skandinavisk designestetikk. I dag brukes den klassiske skandinaviske stilen til alt fra møbeldesign og boligtilbehør til klær og klestilbehør, inkludert klokker. Faktisk har den minimalistiske klokken blitt et av de mest populære klokkedesignene på markedet i dag. Grunnleggerne av Aistrup-merket fant imidlertid ut at det manglet marked for en klokke som kunne appellere til den prisbevisste minimalisten. En klokke for personen som brydde seg om stilen sin, men som heller ikke ønsket å betale en formue for en vakker og allsidig klokke. Dermed ble Aistrup skapt og merket har blitt til “the go to brand” for mannen eller kvinnen som elsker minimalistisk skandinavisk design, men som samtidig vil ha verdien for pengene. Hos Aistrup finner du et stort utvalg av allsidige klokker for både herrer og damer, i klassiske design med rene linjer som er inspirerte av naturlige fargepaletter. 

Aistrup sine design følger den skandinaviske designestetikken, ved å ikke inkludere en eneste unødvendig detalje. Dette gjør Aistrup-klokken til det ideelle tilbehøret, ettersom den passer til alt i garderoben din og til enhver anledning. I tillegg, på grunn av sin tidløse design, går den aldri av moten. 


Klokkegiganten.no er autorisert forhandler av Aistrup. Dette betyr at vi kan garantere for at din Aistrup-klokke er 100 % ekte og at du er dekket av den offisielle merke-garantien.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår