Bulbul

Bulbul Facette 02 - Matt grå klokke med urkasse i stål og italiensk lærreim

Flere visninger

Bulbul Bulbul Facette 02 - Matt grå klokke med urkasse i stål og italiensk lærreim
  • Kode: F02
  • Type: Herre
Bulbul Facette 02 er laget med unike designdetaljer, noe som tydelig går igjen i både materialebruk og fargesammensetning. Klokken er designet av den danske designergruppen KiBiSi, og har en rund og minimalistisk skive i hvitt og en elegant urkasse laget av matt grå stål. I tillegg har klokken en matchende lærreim, laget av ekte italiensk skinn, noe som både gir et sofistikert utseende og økt komfort. Klokken har dessuten safirglass, et gullbelagt sveitsisk urverk av topp kvalitet og en vanntetthet på 5 ATM. Den blå detaljen på reimen er enda en fin liten touch som gir denne klokken en unik karakter.
Se specifikationerna

Vanlig pris: kr 2 885 Spar 36%

Spesialpris kr 1 835

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Lang batteri levetid
Nyutviklet elektronikk gir denne klokken markant lavere energiforbruk enn normalt.
Levetid: 10 år.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken kan klare berøring med vann, men er ikke fullstendig vannavvisende, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller lignende. Meterverdien (50) er altså ikke et uttrykk for tillatt dykkedybde i vann. Verdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 50 meters dybde i stillstand. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende grense altså vrsentlig mindre enn 50 meter.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 40 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Glass Safir
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 5 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Grå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Grå
Urskivefarge Hvit
Varenummer F02
EAN 1008780202
Kjønn Herre
Omtale

Bulbul Facette 02 - Matt grå klokke med urkasse i stål og italiensk lærreim er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...