Casio

Casio A168WA-1 - Sølvfarget digitalklokke i rustfritt stål

Flere visninger

Casio Casio A168WA-1 - Sølvfarget digitalklokke i rustfritt stål
  • Kode: A168WA 1YES
  • Type: Dame, Herre
Klassisk klokke i rustfritt stål fra Casio Collection. Denne retro klokken er fortsatt svært populær i moderne tider, og har i tillegg en rekke praktiske funksjoner som man trenger i hverdagen som blant annet alarm, stoppeklokke og automatisk kalender. Den digitale klokken er laget av rustfritt stål, og er egnet for både kvinenr og menn.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 595 Spar 29%

Spesialpris kr 425

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 2-6 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Illuminator
Et elektroluminescent panel får klokkens front til å lyse opp og gjør displayet enklere å avlese.

Stoppeklokke - 1/100 sek. - 60 min.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opp til 60 minutter.

Daglig alarm
Den daglige alarmen benytter et akustisk signal for å minne deg om repeterende hendelser, som krever din oppmerksomhet på det inntastede tidspunkt.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Justerbar låsemekanisme
Klokken har justerbar låsemekanisme som kan regulere til ønsket posisjon på lenken. Låsens posisjon kan enkelt innstilles, og kan dermed passe nesten alle størrelser av håndledd

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Vekt
Ca. 51,00 gram.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 36 mm
Tykkelse 9 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/skrue (passer til håndledd på ca 15-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 18 mm
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Glidelås
Lenke/rem farge Sølv
Urkassemateriale Resin
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge LCD/LED
Varenummer A168WA 1YES
EAN 4971850436713
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Casio A168WA-1 - Sølvfarget digitalklokke i rustfritt stål er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laster inn...