Casio

Casio A164WA-1VES - Klassisk klokke i med stållenke og retro-effekt

Flere visninger

Casio Casio A164WA-1VES - Klassisk klokke i med stållenke og retro-effekt
Kode: A164WA-1VES

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klassisk og tidsløs digitalklokke fra Casio. Denne modellen har overlevd tiår med mote og trender, og er i dag svært populær grunnet retro-effekten. Urets lenke kommer med glidelås, hvilket gjør at den passer til håndledd i de fleste størrelser og passer til både kvinner og menn. Utover dens flotte design, rommer også klokken en rekke nyttige funksjoner som blant annet datovisning, alarm og stoppeklokke.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 445 Spar 29%

Spesialpris kr 315

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Stoppeklokke - 1/100 sek. - 60 min.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opp til 60 minutter.

Daglig alarm
Den daglige alarmen benytter et akustisk signal for å minne deg om repeterende hendelser, som krever din oppmerksomhet på det inntastede tidspunkt.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk for måneder med forskjellig lengde, og naturligvis også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Resin urkasse

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Justerbar låsemekanisme
Klokken har justerbar låsemekanisme som kan regulere til ønsket posisjon på lenken. Låsens posisjon kan enkelt innstilles, og kan dermed passe nesten alle størrelser av håndledd

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Vekt
Ca. 51,00 gram.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 35 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/skrue
Glass Mineral
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Glidelås
Lenke/rem farge Grå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Casio
Varenummer A164WA-1VES
EAN 4971850437321
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Casio A164WA-1VES - Klassisk klokke i med stållenke og retro-effekt er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Laster inn...